Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/436 anonim ***** válasza:

Kedves 90-es!

Tök normális, ha az első negatív napon alacsony a hőd. Aznap van ovu. Utána nap már biztos magasabb lett volna. Viszont inkább minden nap mérd, mert így nehéz bármit is kiszúrni belőle.

Viki, én is azt javaslom menj el orvoshoz és mond el a teszteket és a vérzést.

Ali és Ildi drukkolok!

2017. nov. 7. 16:23
 92/436 anonim ***** válasza:
Bocsi nem írtam a végére, Gica voltam
2017. nov. 7. 16:24
 93/436 anonim ***** válasza:

Köszi Gica! Tegnap 36,7 volt a hőmérsékletem, tehát emelkedik. Inkább csak azért kezdtem mérni, hogy bő egy hét múlva láthassam, hogy esik-e a hő vagy sem. (Úgy olvastam, hogy ez utalHat terhességre/sikertelen hónapra)

D.

2017. nov. 7. 16:29
 94/436 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódási hőleesésre gondolsz? Városi legenda.

A hő a luteális fázis közepén azért eshet minimálisan mert olyankor a szervezet ad egy ösztrogén löketet. Ez attól független, hogy sikeres vagy sikertelen a ciklus. De nem törvényszerű, hogy esik a hő.

Szeptemberben volt egy kémiaim ott nem esett a hőm, most októberben igen mégis napra pontosan megjött.

Sajnos a teszt az első amiből megtudod, hogy sikerült e vagy sem. Amit legkorábban a 9.dpon érdemes csinálni, de az még elég lutri! Sajna a legjobb választás ha megvárod, hogy késik és akkor tesztelsz.

Azért drukkolok! :)

Én még csak a 9. ciklusnapon vagyok szóval sokat kell várni.

Gica

2017. nov. 7. 16:39
 95/436 anonim ***** válasza:
100%

Koszi, ezt nem tudtam (pedig anno bioszfaktos voltam :) ), ill. nem is neztem utana tuzetesebben. Kicsit szandekos is, mert mar igy is nagyon raporogtem a temara.

Nekem ez a 20.ciklusnapom. Csutortokon megyek nogyogyaszhoz, rakszuresem lesz ill. kerdeznek tole 1-2 dolgot meg mielott pozitivat tesztelek (valamikor a kovetkezo honapokban :) ).

2017. nov. 7. 16:53
 96/436 anonim ***** válasza:
60%

Tegnap reggel 36,4(ugye ez volt a pozitív ovuteszt napja), ma meg 36,8 és már negatív.

Nóri

2017. nov. 7. 17:07
 97/436 anonim ***** válasza:
Sziaztok! Csatlakoznek en is. Elso honapunk... nagy remenyekkel indultunk. en 27 leszek most a ferjem 32. azt mondja a doki h minden rendben van . o lenne az elso babank.... edekes ez a babaprojekt egesznap az jar a fejembe valamit kellene ereznem? 3 volt az ovum ... rendszeres a ciklusom... 29 -30 napos ... erzem a peteeresem minden honapban.. vettem ovutesztet... hat errol is meg van a velemenyem.. olcso 50 db 7 euro szepen mutadta melyik nap hol tartok a digitalis 25 euro 10 db az is erosodot de a smieli nem jott ki.. soha... na mindegy... ovut elkaptuk... es most varom a 17 -18 .at... h elkezdjem a tesztelest ... de ezzel egy idobe varom a 10. napot h figyeljem a beagyazodast... jelek utan kutasak....25 -30% egy honapban... 1 ev normalis... stb megremiszt engem.... Reni voltam... es most kiirtam az erzeseim rendesen:);)
2017. nov. 7. 17:14
 98/436 anonim ***** válasza:

Igen, Vikinek írtam, bocsi. :)

Ildi

2017. nov. 7. 17:20
 99/436 anonim ***** válasza:
2017. nov. 7. 17:23
 100/436 anonim ***** válasza:

ezek az ovutesztjeim .. szepen latszik .. az olcso verzion minden

.. de a dragan meg nem volt soha smiele.... Reni voltam

2017. nov. 7. 17:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!