Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/436 anonim ***** válasza:
Miaz a Clostis... nalunk az nincs... Nemetorszagban elek
2017. nov. 7. 20:38
 112/436 hanga86 ***** válasza:

Clostilbegyt, peteérés serkentő. Itthon elég gyakran alkalmazzák, sokszor teljesen feleslegesen. De néha minden "vacakba" belekapaszkodunk...

Hanga

2017. nov. 7. 21:39
 113/436 A kérdező kommentje:
Én 29, párom 39. Van egy 6 éves fiunk, szeptemberben kezdtük a tesóprojektbe bele. A fiunk masodik hónapban összejött. Sajnos nekem is tele van a fejem rossz, negatív gondolatokkal. Mi van ha...... Nálam vagy a Páromnál valami nem stimmel blablabla.......a szokásos hülyeség. Ez a hónap tutira nem lesz sikeres, asszem most korabban volt ovum es nem tudtunk csak a másnapján együtt lenni. Oktoberben elcsíptük, de sikertelenül. Szóval várunk es reménykedünk. :-)
2017. nov. 7. 21:50
 114/436 anonim ***** válasza:
A baratnomek egeszsegesek az elso2 gyerek elsore... de erdekes re 2 evre probalkoztak a kistesoval arra 1 evet vartak ... es minden nap egyutt voltak... es a felelmeim nagyok mert annyi mindent halok a munkatarsam 2 es fel eve probalkozik... most talan osszejott ...gyogyszerrel... de meg nincs szivhang .. nem biztos meg semmi.... es az ilyen sztorik ... beleegnek a fejembe... es ezen1 agyalok.... Reni voltam
2017. nov. 7. 22:03
 115/436 anonim ***** válasza:
100%

A clostilbegyt egy clomifen tartalmú szer, amely a kisagyat arra stimulálja, hogy több fsh és ösztrogénhormont termeljen, elősegítve ezáltal a peteérést, amennyiben az nincs, vagy javítva annak minőségét, amennyiben van, de vmi akadályozza, hogy a petesejt megtermékenyüljön. Maga a clomifen tehát nem hormonkészítmény, hanem egy olyan gyógyszer, ami a természetes hormonképzést turbózza föl.

Biztos, hogy van Németországban is, de valószínűleg más néven: Clomid vagy Serophene, esetleg egy más. De nem is a név a lényeg, hanem az összetevő: clomifen citrate.

Általában 3 hónapig tartó alkalmazás után kezd el hatni, de vannak olyanok, akik jól reagálnak és már az első hónapban teherbeesnek. Alapvetően 6 hónapig lehet szedni, de szemben azzal a híreszteléssel, h azt követően káros, a helyzet az, h ha vkinek 6 hónap alatt sem fejtette ki a hatását, ott más gond van.

Jellemzően ez az első lépés a meddőségi kezelésben, természetesen csak akkor, ha a peteérés hiánya a gond, vagy ha peteérés ugyan van, de nem tudják, mitől nem jön a baba már hosszabb ideje. (Értelemszerűen, ha pl vki IR-es, akkor nem clomifennel kezdenek, hanem diétával és esetleg arra szolgáló gyógyszerrel, vagy ha spermagond van, akkor azt kezelik és megint csak nem a clomifenhez nyúlnak.)

A hivatalos amerikai orvosi clomifen tanulmány szerint, ha a clomifennel nem jön össze a gyerek, az nem a clomifen hatástalansága, hanem ott más probléma van, magyarul: ha vki egyébként rendben van, de nem ismert ok miatt nincs peteérése, vagy az gyenge minőségű, a clomifen biztosan segít teherbeesni (ezt nem én mondom, az usában kiadott orvosi tanulmányban olvastam, ki tudja, ez mennyiben igaz).

2017. nov. 7. 22:08
 116/436 anonim ***** válasza:
Találtam is neked: [link]
2017. nov. 7. 22:14
 117/436 anonim ***** válasza:
Viki vagyok, 28, párom 31. 7 éve vagyunk együtt, első baba lett volna. :( március óta próbálkozunk.
2017. nov. 7. 22:39
 118/436 anonim ***** válasza:
Most en nagyon kivancsi vagyok h bebop a csapatbol kinek lesz pozi... mert ha senkinek ... az nagy "pofan csapas lesz.... mert nekunk ez az elso honap... es ilyenkor mindent rozsaszinben latsz... es hiaba tudod a statisztikat... arra gondolsz h te leszel a kivetel es elsore osszejonn;(
2017. nov. 8. 04:46
 119/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnos elkezdem...tesztem negatív 12.dpon..:(

Ali

2017. nov. 8. 06:04
 120/436 anonim ***** válasza:

Nekunk az elso csemetenk elso honapban osszejott, igy en emiatt remenykedem picit, annak ellenere, hogy tudom, ez nem feltetlenul jelent barmit is.

Mindenesetre szerintem fontos a pozitiv hozzaallas, ami azert nem egyenlo a rozsaszin vattacuki felhovel :)

2017. nov. 8. 07:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!