Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Ovuteszthez nem értek, így érdemleges választ nem tudok adni,bocsi.
De én kérdeznek tőletek: kedden 24mm-es tüszőm volt és azt gondoltam hogy meg is repedt(legalábbis reméltem mert már nem éreztem) de tegnap este volt ovus nyákom,ma még megjön szerű érzésem... mégis most lehet ovum? Eddig tartott, míg megrepedt? Vagy miért most volt nyákom és szúrok?
Jajj...olyan bonyolult minden csajok! 🤔
Hú, Dóra neked ez egyértelműen mutatja, tök jó. Ez a facelle hanyas érzékenységű?
Az enyémek nem ilyen egyértelműek (expect).
Nóri
Sziasztok! Viki vagyok. Még mindíg pozitív a tesztem. Azon rágódom, hogy nem e méhen kívüli terhességem van. De azt két doki közül az egyik csak észre vette volna nem? Igaz mindkettő hasi UH-val nézett meg. De azzal látták volna? Dokihoz menjek vagy kórházba? Fájdalmam nincs, de 5 nap kihagyás után újra vérzek.
Hát Viki,ez nagyon erős. Én bemennék a kórházba és addig el nem jönnék onnan, amíg minden lehetséges módon meg nem vizsgálnak és mondanak már vmi egyértelműt. Hüvelyi uh,hasi, vérvétel, vizelet,mindent!
Hanga
És az a baj, hogy alapból korán mentél dokihoz, hasi uh-val még simán megvan az esélye, hogy csak nem látták, akár az egészséges terhességet sem. A méhen kívülit nehezebben veszik észre.
És a vérzéstől függetlenül csinálhatnak persze hüvelyi uh-t. Én a helyedben bemennék az ügyeletre! Szorítok, hgy ne legyen gond!
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!