Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/436 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a tesztek :)

D.

2017. nov. 6. 06:55
 62/436 hanga86 ***** válasza:

Ovuteszthez nem értek, így érdemleges választ nem tudok adni,bocsi.

De én kérdeznek tőletek: kedden 24mm-es tüszőm volt és azt gondoltam hogy meg is repedt(legalábbis reméltem mert már nem éreztem) de tegnap este volt ovus nyákom,ma még megjön szerű érzésem... mégis most lehet ovum? Eddig tartott, míg megrepedt? Vagy miért most volt nyákom és szúrok?

Jajj...olyan bonyolult minden csajok! 🤔

2017. nov. 6. 07:43
 63/436 hanga86 ***** válasza:
Bocsi,Hanga voltam.
2017. nov. 6. 07:43
 64/436 anonim ***** válasza:

Hú, Dóra neked ez egyértelműen mutatja, tök jó. Ez a facelle hanyas érzékenységű?

Az enyémek nem ilyen egyértelműek (expect).

Nóri

2017. nov. 6. 07:53
 65/436 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Viki vagyok. Még mindíg pozitív a tesztem. Azon rágódom, hogy nem e méhen kívüli terhességem van. De azt két doki közül az egyik csak észre vette volna nem? Igaz mindkettő hasi UH-val nézett meg. De azzal látták volna? Dokihoz menjek vagy kórházba? Fájdalmam nincs, de 5 nap kihagyás után újra vérzek.

[link]

2017. nov. 6. 09:15
 66/436 hanga86 ***** válasza:

Hát Viki,ez nagyon erős. Én bemennék a kórházba és addig el nem jönnék onnan, amíg minden lehetséges módon meg nem vizsgálnak és mondanak már vmi egyértelműt. Hüvelyi uh,hasi, vérvétel, vizelet,mindent!

Hanga

2017. nov. 6. 09:18
 67/436 anonim ***** válasza:
De hüvelyi UH-t akkor is csinálnak, ha vérzek?
2017. nov. 6. 09:23
 68/436 anonim ***** válasza:
Viki, szerintem doki minnél gyorsabban! De mondtam múltkor, hogy ugyan olyan facellet csinálj, mert úgy lehetne az estleges változást látni. De ez nagyon erős pozi!!! Valami nem oké. Pontosan mikor vetéltél el?? Már nem kéne több mint két hét után ilyen pozinak lenni, főleg, hogy csak 5 hetes voltál. Nekem ahogy írtam, több mint hat hetesen ment el a baba. De egy héttel missed ab után már a 10es walentin tesztemen halványabb volt a t csík mint a c. Pár napra rá már fele olyan halvény volt, nem emlékszem pontosan hény napra rá. Doki mindenképp! Nehogy méhen kívüli legyen. A vérzés sem jó ami megint elindult!! Nagyon erős?
2017. nov. 6. 09:34
 69/436 anonim ***** válasza:
Nóri voltam.
2017. nov. 6. 09:35
 70/436 anonim ***** válasza:

És az a baj, hogy alapból korán mentél dokihoz, hasi uh-val még simán megvan az esélye, hogy csak nem látták, akár az egészséges terhességet sem. A méhen kívülit nehezebben veszik észre.

És a vérzéstől függetlenül csinálhatnak persze hüvelyi uh-t. Én a helyedben bemennék az ügyeletre! Szorítok, hgy ne legyen gond!

Nóri

2017. nov. 6. 09:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!