Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Mindenképp megírom ide is-oda is az eredményt. Már gondolkoztam és lehet, hogy holnap délután ellövök egy tesztet és bármilyen lesz, szombat reggel is. Azért remélem pozi lesz... :)
Adri (az októberi kérdező)
Sziasztok!
Nekunk ez az 5.honap. Elso baba lenne. 19 re nem varom.
Szurkolok mindenkinek.
Sziasztok. Nkm holnap kene ovum legyen. A multhonapi kerdesben en irtam,h lekestuk az ovut mert hajnalban ereztem es csak este voltunk egyutt! E honapban ezen ne muljon,majdnem miden nap egyutt voltunk! 😀😂remelem osszejon,nekted is szoritok!
Ildy
Sziasztok. Második próbálkozós hónapunk, 3. babával. Okt.28.án volt ovum, nagyon szépen sikerült elkapnunk. (Ovuteszt)
Vasárnap leszek 9.dpon, csinálok majd egy jóstesztet. A másik két fiamnál a 10. dpon már halvány pozik voltak a tesztjeim.
Ildi
Csatlakozok, elozo honap halvany teszteloje. Ma/holnap peteeres, doki ma nezte. Duphastont kaptam. Minden eredmeny rendben mindenhol, igy nagyon remenykedek. Tesora gyurunk januar ota.
"E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!