Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/436 anonim ***** válasza:

Mindenképp megírom ide is-oda is az eredményt. Már gondolkoztam és lehet, hogy holnap délután ellövök egy tesztet és bármilyen lesz, szombat reggel is. Azért remélem pozi lesz... :)

Adri (az októberi kérdező)

2017. nov. 2. 10:38
 22/436 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekunk ez az 5.honap. Elso baba lenne. 19 re nem varom.

Szurkolok mindenkinek.

2017. nov. 2. 10:40
 23/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is betártsulok,bár elméletileg ebben a hónapban hiába nem várom,jönni fog...Sajnos éppen a petevezeték nélküli oldalam fog működni.Bár olvastam már csodákat,ki tudja! :) Elvileg 21 körülre nem várom.Kistesóra gyúrunk! ;)
2017. nov. 2. 11:41
 24/436 anonim ***** válasza:
Hú Adri már nagyon izgulok :D mindenkinek szorítok!
2017. nov. 2. 12:21
 25/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nkm holnap kene ovum legyen. A multhonapi kerdesben en irtam,h lekestuk az ovut mert hajnalban ereztem es csak este voltunk egyutt! E honapban ezen ne muljon,majdnem miden nap egyutt voltunk! 😀😂remelem osszejon,nekted is szoritok!

Ildy

2017. nov. 2. 15:03
 26/436 anonim ***** válasza:
Csak nem bírtam ki, és vettem egy csomag ovutesztet. Egyet meg is csináltam délután, de szerintem negatív lett. :/ Holnap is tesztelek egyet azt hiszem.
2017. nov. 2. 15:49
 27/436 anonim ***** válasza:
Ildy nekünk is a mindennapos szex jött be, úgyhogy szoritok :)
2017. nov. 2. 16:01
 28/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok!énis csatlakozom,nekem ebben a hónapban lesz inszem,tegnap kezdtem a fostimon injekciót,remélem hogy sikerül! Szabina
2017. nov. 2. 18:50
 29/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Második próbálkozós hónapunk, 3. babával. Okt.28.án volt ovum, nagyon szépen sikerült elkapnunk. (Ovuteszt)

Vasárnap leszek 9.dpon, csinálok majd egy jóstesztet. A másik két fiamnál a 10. dpon már halvány pozik voltak a tesztjeim.

Ildi

2017. nov. 2. 20:51
 30/436 anonim ***** válasza:

Csatlakozok, elozo honap halvany teszteloje. Ma/holnap peteeres, doki ma nezte. Duphastont kaptam. Minden eredmeny rendben mindenhol, igy nagyon remenykedek. Tesora gyurunk januar ota.

"E"

2017. nov. 2. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!