Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
31/436 anonim válasza:
#12-es vagyok. Csináltam egy ovutesztet és negativ lett.
Csak azt nem tudom, hogy most akkor már meglett volna az ovum, vagy még csak lesz. Mert hő alapján ma reggelig tutira vettem volna, hogy megvolt,de a mai esés fura. Igaz, egy órával korábban mértem, de akkor is...
32/436 anonim válasza:
Egy ovu tesztből nem lehet megmondani volt vagy lesz az ovu, csak annyit, hogy holnap biztos nem.
Tesztelj még párszor és akkor jobban ki lehet sakkozni.
Gica
33/436 anonim válasza:
Tudom, h egy teszt nem teszt. Inkább a furcsa görbém aggaszt! De köszi Gica, még 3 ovuteszt maradt. :)
34/436 anonim válasza:
Sziasztok, 8-as vagyok az előző kérdésből, Zsoó.
Én még várom az ovut. 10.cn-en vagyok. 6. próbálkozós hónap.
35/436 anonim válasza:
Sziasztok,ma felugrott a hom,akkor azt jelenti megvolt az ovu,ha fent is marad? Masosik homerozos honapom,nekem csak 3,4 tized fokot szokott felmenni,ez eleg szerintetek? Igaz digitalissal merem. Amugy kistesoval probalkozunk,van mar egy 3eves kisfiunk. Ildy
36/436 anonim válasza:
Ildy, nekem kislányomnál pl lépcsőzetesen emelkedett. Ovu utáni nap 0,2 fokot,utána megint 0,2-t aztán ment még feljebb. Lehet neked is feljebb megy még. Megmutatod a görbéd? Egyébként a 4tized fok emelkedés elég.
37/436 anonim válasza:
Csajok.. tanácstalan vagyok. Lassan 2 hete ment el a babám, és még mindíg erős pozi a tesztem. Ráadásul este csináltam.
38/436 anonim válasza:
Hány hetesen ment el a babád? Nekem 6+4 hetesen volt missed abom, akkor azt mondták, kb két hét múlva kell kiürülnie. Egy hét múlva halványabb volt a t csik mint a c. Elvileg 3 hétre rá, ha pozi, vissza kell menni, mert gond lehet. De azért sztem nem mindegy mennyi hcg-nek kell kiürülnie.
39/436 anonim válasza:
5+3 hetesen spontán. Alig véreztem, nem is nagyon fájt.Azt hittem nem is ment el, de a kontrollon se láttak semmit, azt mondták kiürült.
40/436 anonim válasza:
Hú hát nem tudom. Tesztelj pár nap múlva is. Ha nem halványodik addigra sem, akkor doki! De ugyan ilyen teszttel nézd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!