Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/436 anonim ***** válasza:

Adri nem lehet hogy később volt peteérésed?

Dóri nektek pedig hajrá! :)

2017. nov. 4. 16:06
 52/436 A kérdező kommentje:
Nekem szerda óta van nem a megszokott mennyiségű ovi előtti nyákom. Bocsi,de szebben nemtom leírni :) minden hónapban megérzem az ovut, mert tipikus görcsökkel jön. Ebben a hónapban nem, vagyis ha valami volt is akkor az csütörtökön lehetett. Mi asszem ezt a hónapot szinte biztos, hogy offoltuk a vendégeink miatt. Valahogy így nekem is jobban van kedvem az esti "programhoz", mert amolyan tét nélkülinek érzem. Mindenkinek drukkolok nagyon, remélem jövő hónapban már többünk kismami lesz!!!! Én ugy érzem talán sikerül nem rágörcsölni, kicsit lazábban venni a babaprojektet. Igaz, hogy iden már második fogam kezelik, éppen a héten vágtam bele, így a fifyelmem is inkabb erre fókuszálódik. Jó lenne túl lenni ezen is mihamarabb, de az idegkezelés nekem mindig nagyon gyötrelem. Szóval most kedvem sincs .....
2017. nov. 4. 21:12
 53/436 anonim ***** válasza:
Holnap 9. Dpon leszek. Ellövök 1 one step 10es tesztet. Szurkolok mindenkinek! Ildi
2017. nov. 4. 21:31
 54/436 anonim ***** válasza:
Ildi! Én is a 9. Dpon leszek! :) Bátor vagy, én inkabb keddre tartogatom a tesztelést! :)De az eredményt ird meg!!! "A"
2017. nov. 4. 22:18
 55/436 anonim ***** válasza:

En is ovu teszteltem, es pont uh-n is voltam. Mondanom se kell, a teszt nem jelezte a peteereset, az uh nyilvan a tuti. Most nem is ereztem, semmi latszatja nem volt, amikor volt. Azt hittem, mar reges reg megvolt. Szoval konnyen lehet, hogy eddig nem is jo idoben voltunk egyutt.

E.

2017. nov. 4. 22:19
 56/436 anonim ***** válasza:

Negatív a tesztem. (Annyira nem csodalkozok) ebből még ugye bármi lehet.

Szerintem én is megvárom a keddet a következő teszttel. Csak kívancsi voltam, olyan sok csodát olvasgat itt az ember. :)

Ildi

2017. nov. 5. 07:27
 57/436 anonim ***** válasza:
Ildi! Semmi baj, még alakulhat! No kedden délelőtt beszámolunk, bár szurkál a hasam néha, pár nappal mensi előtt ezt szokta csinálni, ezért nem vagyok túl bizakodó. :(
2017. nov. 5. 15:05
 58/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Dóra vagyok. Képzeljétek, a tegnapi ovutesztem is pozitív volt még (bár már "csak" egyforma volt a két csík), a mai viszont már totál negatív. Így honnan számoljam a DPO-t? Kicsit kusza nekem ez az egész.

Vettem egy Predictor early tesztet ma, alig várom, hogy tesztelhessek... De az még minimum másfél hét. Hajj, de nehezen fog eltelni.

2017. nov. 5. 16:53
 59/436 anonim ***** válasza:
100%

Ildi! Ne keseredj el, nagyon korai volt a teszt!

Dóra! Az első negatív nap a 0. dpo. Aznap van az ovuláció. Még sokat kell várni, de ezzel mindenki így van. Én még csak a 7. napon vagyok, így még többet kell várnom.

Megy a drukk!

Gica

2017. nov. 5. 18:49
 60/436 anonim ***** válasza:
Szia Dóra! Csak kíváncsiságból, tudnál a tesztekről képet mutatni?
2017. nov. 5. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!