Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
11/436 anonim válasza:
Ismét az utolsó válaszoló vagyok, segítsetek nekem légyszi (bocsánat előre is) :már 2-3 napja van tojásfehérjés nyákom, de csak minimális mennyiségű. Ma reggel viszont egy nagyobb mennyiséggel találtam magam szemben. Most akkor mikor van /volt ovulációm? Kicsit összezavarodtam, azt hittem, hogy valamikor tegnap vagy tegnapelőtt lehetett. Tudom, pont erre való az ovuteszt, de szándékosan nem akartam rápörögni a témára ilyen hamar. (aztán úgy tűnik, hogy mégsem sikerül ennek az elkerülése :D )
12/436 anonim válasza:
1-es vagyok! Hát szerintem mégsem volt ovum. Ma visszaesett a hőm cl alá. Nem tudom mi van... Remélem akkor most van, mert amúgy nagyon korai lett volna 4 napja. Itt a görbém, valaki vezet még? A ciklus.hu behúzta az ovut, de sztem nem volt.
13/436 anonim válasza:
Hát én kiestem csajok mert már lassan a 8. hétbe lépek, de a kisfiammal ugyanigy november volt a mi hónapunk, szuper volt Mikuláskor pozitivat tesztelni és augusztusban szülni, úgyhogy szoritok nektek :)
14/436 anonim válasza:
#11-es, szerintem ez volt az ovud. Nekem ugyanígy ilyen tojásfehérjés krémes állagú cucc szokott jönni! :)
15/436 anonim válasza:
#3-as majd írd meg, hogy mi lett az eredmény és képet is jó lenne látni :) Olyan boldogsággal tölt el egy pozi teszt látványa :) És írjatok valami nevet is, hogy tudjuk melyiket ki írta. Puszi csajok, mindenkinek hajrá!!! (Viki)
16/436 anonim válasza:
#11-es szerintem most lesz ovud. A tojásfehérjés nyák ovuláció előtt szokott lenni, hogy mire ovud van, megkönnyítse a katonák útját.
17/436 anonim válasza:
#11 vagyok, Nóri. A nyák oké, de a hő luteális fázisban nem szokott cl alá esni, sztem is most lesz ovum. Ha lesz.
Vannak már gyerekeink, elsőre sikerültek. De akkor sokkal szebb volt a görbém. Most furcsa.
18/436 anonim válasza:
Ja, most látom, én #12 voltam, Nóri. Először azt hittem nekem szólt ak a válaszok. Szóval sztornózom az előző kommentem! :D
19/436 anonim válasza:
#12: szerintem várd ki hő szempontjából a következő napokat. A hőt sok minden befolyásolja, szerintem ha holnap és holnapután magas lesz a hőd, megvolt az ovu, de nem 29-én, akkor csak "próbálkozott repedni", hanem 2 nappal később. Mi kistesóra gyúrunk, nov. 9-re nem várom...már 1,5 éve. Első gyermek első hónapban sikerült.
20/436 anonim válasza:
Koszi a valaszokat, #11 vagyok (Dora :) ). Akkor biztos ami biztos, meg ma este is mokazunk egy kicsit :P :D De remenykedem, hogy esetleg a tegnapi egyuttlet is jo idoben tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!