Még 3 nap a nemvártig. Ma kicsit furcsán kezdtem magam érezni. A számba furcsa ízt, meg furcsa szagot is. A melleim már egy kicsit fájnak, a hőm 36,9. Ez jó jel?
Sziasztok! Ági vagyok. Bár én csak 11-re nem várom, ma reggel csináltam egy tesztet Clearblue-val és pozitív lett! Nagyon boldog vagyok, a párom ráadásul elsírta magát!
Minél hamarabb felkeresem a dokimat, hogy adjon valami csodabogyót, ami segít a megtapadásban. Esetleg van még valamilyen természetes gyógymód, amit ilyenkor be lehet vetni? Nem szeretnék még egy vetélést...
Sziasztok!!! Gratulálok a + teszthez!!!!!!
Én is megcsináltam a Clearbluet, ma vettem, és igaz nagyon nagyon halványan de +!! 3percen belül!!!! Nem is tudom. Nagyon izgulok! Évi
Gratula! Szorítsatopk nekem is holnap szeriotnem próbálkozom!!!
NAgyon örülök nektek!
Gina fel a fejjel majd legközelebb!!!
Zsuzsi
Zsuzsi, SZORÍTUNK!
Gina, ha alapjáratban a hőd kevesebb, akkor ez még mindíg jó! Holnap vagy utána megér egy tesztet! Fel a fejjel!!! Érted is SZORÍTUNK!!!
Sziasztok!
Na most volt idő normálisan végiolvasni amit írtatok. Mégegyzser gartulálok mindenkinek. Vigyáztaok magatokra nagyon. Én most megitn barnáztam egy kicsit. De fura, mert olyan mintha a folyásom lenne barnás. A tisztasági betéten semmi. Szóval nem tudom. De egyre kevésbé reménykedek.
Jók legyetek!
Zsuzsi
A barnázás előfordulhat terhességnél is és a beágyazódáskor is ha netán később volt pé-d. Pláne ha voltatok 1 hete is együtt! Szerintem a hét vége felé tesztelj egyet Clearblueval!!!
Évi
Hát nem tudom, majd kiderül. De azt hiszem nem jött össze. No de nem bja, majd legközelebb:)
De az a legfurább hogy egyébként vannak olyan tünetek amik votlak a múltkor is. Na mindegy.
Sziasztok!
Na látod! Ha van ugyan olyan mint a múltkor akkor lehet reménykedni! Nekem is van 1-2 olyan mint a multkor. Ill. ez pontosan a folyás. Én még most sem hiszem el, majd ha pár nap múlva erősödni fog a csík. De semmiképp ne bánkódj, mert én is hol úgy éreztem hogy na most összejött, hol meg azt hogy biztos hogy nem. Mondom, mindenképp tesztelj Clearblue-val!!!! Mikor is nem kellett volna/kellene megjönnie? Bocsi csak már annyian írtunk mindent hogy most nem is tudom...
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!