Még 3 nap a nemvártig. Ma kicsit furcsán kezdtem magam érezni. A számba furcsa ízt, meg furcsa szagot is. A melleim már egy kicsit fájnak, a hőm 36,9. Ez jó jel?
Sziasztok!
És mi lenne ha mindenki írna nekem egy e-mailt, és akkor meglenne a címe mindenkinek és lehet levelezni ugyan így hogy mindenki látja. De csak mi. De én a kérdésben is benne vagyok.
Jó éjszakát hajrá Évi.
Sziasztok!
Nagyon sajnálom hogy megjött Nektek, de új hónap, új pé, új lehetőség!!!
Hát én valahogy a jövöhétre nem várom. Nem tudom hogy merjek-e tesztelni, mert ha jól tudom akkor a 13-14.nap volt pé-m és most vagyok a 27.nap. De nekem általában hosszabbak a ciklusaim, hacsaknem beállt a normál kerékvágásba. Ezzel kapcsolatban tettem fel egy kérdést és még senki nem válaszolt. A kérdés: "Beállíthatta a ciklusomat? Tapasztalat?..." Multi Macaról kérdeztem. Ott folytathatjuk a beszélgetést mert ez már tényleg hosszú.
Jóccakát Nektek! Pusz Évi
Szia Réka!
Már csak Te hiányzol a körből. Itt vagyunk:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia:
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!