Még 3 nap a nemvártig. Ma kicsit furcsán kezdtem magam érezni. A számba furcsa ízt, meg furcsa szagot is. A melleim már egy kicsit fájnak, a hőm 36,9. Ez jó jel?
Szia Réka!
Szerintem szerdán reggel tesztelj, ha addig nem jön meg! Szorítok!
Gina, én a helyedben már rég teszteltem volna, megenne a kíváncsiság...
Zsuzsi, még ne add fel, mert lehet, hogy nálad csak később mutatja ki a teszt. Neked is szurkolok!
Én holnap megyek uh-ra, úgyhogy nekem is van miért izgulnom! Most már a 7. hetet taposom, remélem minden rendben lesz!
Szép napot mindenkinek,
Ági
Szia Ági!
Nyugi minden rendben lesz. Sőt jó eséllyel már evrni fog a kicsi szíve.
Igen én is nagyon reménykedek hogy csak korai volt. Mert ugye a 27. napon vagyok m. Ha nem jön meg akkor 2-3 nap múlva tesztelek én is. Szerintem Réka már bírd ki addig. Aztán bízzunk benne hogy neked is és nekem is pozitív lesz.sziasztok!
Szia Ági!
Na mi újság? mit látott a doki? hogy vgay?
Nálam mensi még sehol, a hőm reggel 37 volt. Anniyra jó lenn...
zsuzsi
Szia!
Nem, nem teszteltem újat, majd ha péntekig nem jön akkor majd. De szeritem ma holnap meglesz. ele nincs még, de úgy érzem. Mondjuk az is jó lenne mert akkor legalább visszaállt a régi rendbe és az is jó már.
A hőm még minidg 36,9-37 szóval nekem sem esett le.
Ági mizu? nagyon várjuk hogy jelentkezz:)
sziasztok!
zsuzsi
Sziasztok CSajok! Évi vagyok!
Kicsit eltűntem a sok meló miatt... Remélem mindenki pozitívat fog tesztelni!!! Nagyon szorítok Nektek!
Ági, milyen volt a dokinál? Mesélj!
Nálam a helyzet változatlan. Csak remélni tudom hogy jókor vagyunk együtt és hogy van egyátalán peteérésem. De már teljesen feladtam a dolgot. Elkezdtem hőmérőzni, és eléggé össze-vissza van. Ebben a ciklusban 2szer volt hogy leesett a hőm, egyszer a 13.napon, majd a 21.napon. Úgyhogy nem értem. Folyásom nem igazán van, csak kevés fehér és fájdogál tompán, de már nem úgy mint a múlt héten amikor szurkált. Most inkább menzis. De csak 16-19-e között nem várom valahogy. Szerintetek ez mi lehet? Szórakozik velem a testem...
Na de írjatok hogy ha teszteltek!
Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!