Még 3 nap a nemvártig. Ma kicsit furcsán kezdtem magam érezni. A számba furcsa ízt, meg furcsa szagot is. A melleim már egy kicsit fájnak, a hőm 36,9. Ez jó jel?
Sziasztok!
Én most eltűnök pár napra, de ha újra leszek akkor kíváncsian várom a fejleményeket majd. Tessék vigyázni magatokra, és mesélni az élményeket. Réka én még mindig nem tudok írni Neked:(
Jók legyetek.
Gina ne keseredj el, össze fog jönni lehet hamarabb mint gondolnád.
Jó éjszakát!
SZiasztok!
Gina! Ne add föl, ha késik az nagyon jó! Jövöhéten tesztelj újra, lehet hogy később volt péd! Vagy kevés a hcg-d!
Drukkolok Neked!!!!!!
Én jól vagyok, nekem mostanában van némi folyásom, kevés de néha nyúlós és átlátszó olykor fehéres. Nem értem remélem nem fog mégis megjönni! Azóta is csináltam mégegy clearblue-t és az is halványan pozitív lett.
Ági? Hogy vagy?
Réka? Évi2?
Évi
Sziasztok! Bocs, hogy csak most írok, de egyrészt a munkámmal is muszáj néha foglalkoznom ( :( ), másrészt már alig bírom megtalálni ezt a kérdést a sok újabb között...
Én még mindig nem tudom senki email címét, úgyhogy ha lehet, írjátok meg nekem privibe!!!
Amúgy a helyzethez képest jól vagyok. Tegnap este olyan gyomorégésem volt, hogy azt hittem elpatkolok, de szerencsére fél óra után abbamaradt. Ma többször is a megjön érzés kerített hatalmába, de a wc-n mindig kiderült, hogy csak a "normális" terhességi tünet jelentkezett. Évi, Te jól vagy? Több tüneted is van!
Gina! Ne add fel, a hőd még mindig biztató! Én nagyon szorítok Neked!
Réka, Zsuzsi: Nektek pedig kitartást kívánok és sok-sok szexet az elkövetkezendő peteérés környékén!
Egyébként pedig jó hétvégét mindenkinek!
Ági
Még egy érdekes dolog: tegnap döbbentem rá, hogy a babánk elvileg június 20-án fog megszületni. Akkor, amikor az elsőt elveszítettem...
Ági
Én itt vagyok, rendszeresen visszalátogatok, de valahogy fogynak a hozzászólók, email elérhetőségeket meg nem tudok... :(
Gina! Sajnálom, ha most nem jött össze, de hidd el, hogy nemsokára Veled is megtörténik mindez a jó! Szorítok Neked! A férjed így is nagyon fog örülni, ha meglát! :)
Szép napot mindenkinek,
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!