Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Szia Cukibaba! Köszönöm Neked is! :) Igen, én is úgy látom, hogy nem annyira kontúros az a második csík. Na majd holnap reggel kiderül(het). :))
Van egy facell tesztem, egy predictor early és David. Mindegyiket bevetem, mert nem bírok magammal. :))
En is latom Gitta! :)
En a 8. Dpon szeretnek tesztelni majd, de az lehet h tul korai.
Lepke
Szia Lepke! :)
Hát hihetetlen. Remélem nem csak becsapott a teszt. Már az is megfordult a fejemben, hogy nem e álpozitív. Ezért is akarok holnap többfélét is kipróbálni.
A 8. dpo tényleg elég korai, de ha van otthon teszted és nem törsz le nagyon ha az elején negatív lesz esetleg, akkor miért ne?! :)
Gitta
Én is teszteltem reggel, x-epillel és negatív lett. :( Ahogy elnézem ezen az oldalon a teszteket mostanra már ki kellene, hogy mutassa, legalább halványan, úgyhogy szerintem nem sikerült az első hónap, bármennyire reménykedtem, hogy mi kivételesek leszünk. :( El is múlt az összes tünetem, úgyhogy valószínűleg csak bebeszéltem magamnak, már csak a derekam fáj, de valószínűleg azért, mert meg fog jönni. Nem túl jó érzés, remélem a következő hónap sikeresebb lesz! :) Próbálok erre koncentrálni!
Kérdező sajnálom, hogy neked sem jött össze, de pihend ki a nyaraláson magad és feltöltődve tudod újrakezdeni a próbálkozást. :)
Bébé
HÁt Bébé ne törj le, főleg ne az én tegnapi pozitív tesztem miatt, mert ma reggel negatívat teszteltem. 😢 Ráadásul a fejem is fáj ami mensi előtt szokott lenni. 😩
Gitta
Sajnálom Gitta! :( Azt olvastam, hogy a fejfájás is lehet terhességi tünet. Biztos, hogy negatív? Nem lehet, hogy az első érzékenyebb teszt volt, ami már mutatta a halvány pozitívat? Én sosem leszek szomorú mások boldogságától, nagyon örülnék, ha valakinek sikerülne, az engem is feltölt pozitív energiával!:) Ezért mindenkinek szurkolok, aki még pozitívat tesztelhet és figyelem tovább az eredményeket! :)
Bébé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!