Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
2016. jún. 1. 12:58
121/440 anonim válasza:
Ez nem kerdes h POZITIV :) GRATULA :) Betti
122/440 anonim válasza:
az a gond hogy az orvos ugy adta a gyogyszert hogy a ciklus 16.napjatol 10 napig , szoval szerda estetol kene szedjem ! meg addig csinalnek 2 ovu tesztet ! remelem hogy pozi lesz ...
124/440 anonim válasza:
Csibi gratulalok , ez szuper pozitiv :D :D :D Cukibaba ...
125/440 anonim válasza:
Az igen! Ez nem semmi! Gyönyörűszép pozitív teszt! :))) Mindenkinek kívánom, hogy legalább ilyen erőset teszteljen hamarosan! :)
Bébé
126/440 anonim válasza:
en ugy kell szedjem a gyogyszert ahogy az orvos ajanlotta , szoval szerda estetol ciklus 16.napjan.... .... mint ahogy elozo valaszomban irtam... cukibaba
127/440 anonim válasza:
megszaradt a tesztem es raneztem most , sokkal halvanyabb mint ahogy a kepen van , szoval latszik hogy erosodott de nem sokat ! most abban a percben nezzem amikor megcsinaltam amikor meg nem szaraz? ? vagy most hogy nezzem mikor lesz pozi ?? cukibaba
128/440 anonim válasza:
igy megszaradva amilyen vekony a csik , szerintem nem lesz ovum hamarosan !! akkor nezzem amikor megcsinaltam abban a pillanatban ???
129/440 anonim válasza:
[link] mint ahogy latjatok az elso megvan szaradva az also az friss teszt ....
130/440 anonim válasza:
Csibi! Gartulálok. :) Én is ilyet szeretnék látni hamarosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!