Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Sok sikert nektek! Várom a fejleményeket! :)
Én április 12-re nem várom! :)
Előző hónapokban is ki volt írva ez a kérdés ( nekem ez a 3. hónapom, hogy kiírom). Nagyon jó kis csapat szokott összejönni és egy páran már jó ideje együtt izgulunk. :)
Remélem ez most se lesz másképp!
Hát én már csak a partvonalról szurkolok.
Egyébként hónapokig részt vettem a mókában, de most 5+2 vagyok.
Mindenkinek a legjobbakat!
Csatlakozok,sziasztok!:)
Péntekre nem várom én sem:) Van már egy másfél éves csemeténk, szeretnénk kistesót. Apa nálunk sajnos sokat van mostanában vidéken, általában hétvégeken van itthon, úgyhogy korlátozottak a lehetőségek...de remélem azért így sem kell sokat várnunk:) Kicsit "rápörögtem" már a baba-dologra, az első terhességem nem volt tervezett, így nagyon a tünetekre,jelekre sem figyeltem,úgyhogy mondhatni kezdő vagyok én is. Sok sikert mindenkinek!:)
Sziasztok!
Csatlakoznék ha nem baj... Március 16.án jött meg clostyt szedtem úgyhogy remélem sikerül a kis tesó. :) elviekben április vége felé nem kéne megjönnie. Hőt vezettek?
Évi
Sziasztok! Én 10ére nem várom. Clostit + Duphastont szedek. Már van egy 7éves fiam, kistestvért szeretnénk. 😊
Móni
Sziasztok!
Aprilis 5-re nem varom. Elvileg 8. dpo-n vagyok ma.
Hatmadik gyerek, de negyedik terhesseg lenne es ez a masodik ciklus, amikor nem vedekezunk.
Sok remenyem nincs most. Honapok ota homerozok, figyelem magam, a ciklusaim szebbek nem is lehettek volna, de amiota zold jelzest adtunk a babanak, azota pocsek.
De azert drukkolok mindenkinek! :)
Anni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!