Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)

Sziasztok.
Èn 3-àr nem vàrom. Fèl ève probàlkozunk. Remèlem ez a honap nem lesz màr sikertelen!
Mindenkinek szurkolok

Cukibaba a cisztába víz szerű cucc van nem vér..mármint nekem víz volt...nem lehet,hogy hematómád is volt?Az lehet véres vagy csak egyszerűen felszívódott a ciszta és megjött és így távozik.
Nicol

Anni, koszi a valaszt, akkor neked is hasonlo csodabogar gyereked van. :) Olyan cukik, mikor epp nem hisztiznek😃.
Nicol, sajnalom, ugy orultem a tesztednek. :(

Köszi 43-as!
Ma reggelre meg is jött a mensim.Piszkosul görcsölök...viszont 29 napos volt a ciklusom ami nagyon fura számomra mert mindig 30+-os volt.Persze örülök neki nagyon,hogy ilyen rövid volt most :).Hétfőn megyek a 3. napi hormonsorra+a cukor és inzulin terheslésre.Ebben a hónapban picit rágörcsölősebb lesz a dolog...ovuteszt,hőmérőzés ilyesmi...muszáj mert másképpen nem tudnám mikor kell mennem a 21. napi hormonsorra mert ugyebár nekem aztán nagyon változó,hogy mikor van ovum...
Szurkolok Mindenkinek :)!
Nicol

Utolso valaszolo: nem tudom, hogy mit jelentett, de nekem is igy volt mult honapban. Ovum biztosan volt (homerozok es tesztelek is), viszont utana par nappal neha-neha benyilalt vagy a petefeszkemnel, vagy a mehemnel. Nem volt olyan nap, hogy ne fajjon valahol, persze nem nagyon, csak epp ereztem.
Biztam benne, hogy beagyazodas, mert el is mult mensi elott kb 5 nappal.
De sajna nem baba volt, nem voltam terhes.
Az is lehet, hogy maskor is van igy, csak nem figyelem akkor magam ennyire...
Nah, ez a honap most mas, mert mar 10 napja ovulaltam es az eg vilagon semmit nem erzek. De egyaltalan semmit, sehol...
Anni

En viszont azt kerdeznem,hogy mitol lehet az,hogy nem volt mensis hasfajasom? Mensi alatt is csak szurkalt a hasam (amugy ma mult el) es ma is szurkalt... Baj lehet?
A

Sziasztok!
26-os vagyok, Tünde. Én holnapra nem várom és tegnap egy halvány tesztem már volt, de olyan bizonytalan voltam, hogy ma kettővel is teszteltem. Azt hiszem nekünk sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!