Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Gratula!!! :)
Szep pozik, remelem, h tobbunknek ilyen lesz nem sokara.:)
Andi
Szia!
Köszönöm! És drukkolok mindenkinek :)
Tünde
Sziasztok! Tünde vagyok. Hát nekem tünetem semmi sincs... csak amiatt teszteltem, mert csütörtök óta az alhasam furcsa volt. Ilyet előtte nem éreztem. Mintha megjönne érzés, hascsikarás és tompa fájadalom lenne, illetve mindez egyben, de mégis olyan enyhén, hogy mikor arra gondoltam, hogy meg fog jönni, akkor utána 10 percre már az volt erősebb, hogy hasmarsom lesz, de végül egyik sem jött be :) Másnap már teszteltem. Nálam se mellfájdalom se semmi nincs, talán az, hogy fáradt voltam a héten minden nap du-n, ill tegnap szédelegtem. De ezen kívül semmi.
Cukibaba: Én nem értem. nem tudom mi lehet nálad a háttérben.
Na csajok, elvileg mától már újra aktívabb leszek...
Ki hogy vagy? Valakivel történt valami változás?
Én ma nagyon fel vagyok puffadva, éjjel elég sokat szúrkált a hasam és pénteken is. Nem élem bele magam, de nagyon boldog lennék, ha végre sikerülne nekem is! :) Olyan messze van még 12... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!