Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit és a márciusit is én írtam ki)

2016. márc. 30. 12:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/452 A kérdező kommentje:
Andi! Ez ott van! :) De jó neked!
2016. ápr. 6. 09:05
 102/452 anonim ***** válasza:
Igen látszik!!! :)))) Gratulálok m-ééigg egyszer!! :) N
2016. ápr. 6. 09:06
 103/452 anonim ***** válasza:

Jézusom,ezt hogy hoztam össze?! :D

*még egyszer

2016. ápr. 6. 09:07
 104/452 A kérdező kommentje:

Na, most akkor próbálok írni mindenkinek! Ha valaki kimarad, bocsi... Elég kapkodós leszek, de igyekszem aktívabb lenni! :)

Lüszi! Megy a drukk!

Cukibaba! Remélem hamar kiderül, hogy mi van veled ls utána gyorsan sikerül a babóca is!

Bedit és Anni! Én is így vetéltem 5 éve.. Akkor nekem magától kilökődött a petezsák, de nekem mégis kellett csinálni egy biztonsági kaparást is. 5 éve ennek pont most áprilisban és rá évre áprilisban megszületett a kislányom! Engem kárpótolt az élet, Titeket is fog!

Anni! Neked még annyi, hogy nekem nem javasolta a dokim, hogy hőmérőzzek és ovu teszteljek, mert 1) nagyon rástresszelek ( ez mondjuk így is sikerült ) :( 2) azt mondta, hogy tudományos alapon "nehezebb" teherbe esni.

N! Nagyon nagy gratula! :)

Andi! Remélem boldog vagy! Tényleg olyan jó neked! A mellérzékenységen kívül eddig tapasztaltál valamit? Olyanokra gondolok, hogy érezted-e a görcsöket, szúrkát beágyazódás környékén vagy valami ilyesmi.

Zsu! Ne izgulj! Minden rendben lesz! Majd írj, hogy mi volt!

Tünde! Akkor szerintem te menj dokihoz és max. 2 hét múlva mész újra!

2016. ápr. 6. 09:22
 105/452 anonim ***** válasza:

Tegnap majd elajultam annyira almosvoltam, beszelgettunk aferjemmel, es belebobiskoltam. Szinten tegnap egy cicas kepen majdnem elsirtam magam, h milyen cuki, a kovetkezo kep egy tyukanyo volt kiscsibekkel,itt be is zartam a facebook-ot, mert a siras kerulgetett. Folyasom egy kicsi van, vizes, es en fazos vagyok, de ket napja ejszakankent levert a viz, ma reggel kilenc fokban vittem a gyereket suliba, de kanikulat ereztem. Most a tesztek ota folyamatos emelyges van, meg reszketek, ez mar biztos psziches alapon megy. :-)

Amugy csak eros megerzes volt, erosebb, mint maskor. Sajtot kivanok tobb napja, tegnapelott magaban benyomtam egy doboz camembert sajtot, eszembe is jutott, h lehet egy ideig ez volt az utolso, h ilyet ehetek. Jo lenne kibirni, es szombaton a ferjemmel megcsinalni a tesztet ami meg itthon van, de pontosan tudom, h ha hivni fog delelott, elmondom, h mi a helyzet. :-)

2016. ápr. 6. 09:45
 106/452 anonim ***** válasza:

Meg annyi, h tegnap jobb oldalon nagyon beleszurt a petefeszkemnel.

Andi

2016. ápr. 6. 10:23
 107/452 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, hogy nagyon örülök! Bár már én is átélhetném ezt a napot! :) Kívánom a legjobbakat! :)
2016. ápr. 6. 10:51
 108/452 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves vagy:), koszi.

De szar a melohelyen lenni, masra sem tudok gondolni, az ido meg nem telik 😃

2016. ápr. 6. 11:38
 109/452 A kérdező kommentje:
Elhiszem! :) Nálam is lassan mennek a napok, de mindig csak a vélt peteéréstől a mensi napjáig... :) Nekem még majd 1 hetem van... Remény van, de nem hiszem, hogy sikeres lesz a hónapunk.
2016. ápr. 6. 12:52
 110/452 anonim ***** válasza:

Jajj úgy izgulok, hogy ne jöjjön meg. Most fájdogál az alhasam, de ilyen vízszintesen, tök érdekes :D :D

Lüszi

2016. ápr. 6. 13:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!