Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit és a márciusit is én írtam ki)

2016. márc. 30. 12:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/452 A kérdező kommentje:
Lüszi! Holnapra nem várod, ugye? Ellősz egy tesztet reggel? :)
2016. ápr. 6. 14:45
 112/452 anonim ***** válasza:
Nahat! Andi neked is gratulalok! Jajj egyre többen vagyunk! Ma szolt a doki asszisztense h holnapra megüresedett egy hely uh inkabb menjek mar holnap,ne várjunk. Raadasul én is parázok m noveremnek ketpeteju terhessége volt, amibol az egyikkel elvetélt mehen belul de azt kapartak csak a masikrol nem tudtak... Az pedig mehen kivul volt es mar nagyon nagy mire eszrevettek, akkor is csak ugy, h eloszor be akartak neki adni h kaparas utan 8-9 nappal a szervezet csak emlékszik h terhes volt.... Mivel nem fogadta el vért vettek es kiderult duplazodott a hormon, igy kerestek csak meg a másodikat. Persze petevezetek ugrott. Ez volt februárban, szeptemberben az ujabb is mehen kívüli lett szegénynek. Azota nem is mert próbálkozni. Uh fekszem az van rendesen....
2016. ápr. 6. 15:24
 113/452 anonim ***** válasza:

*Félsz az van😊

És. Tünde vagyok

2016. ápr. 6. 15:26
 114/452 A kérdező kommentje:
Tünde! Nyugi, te nem a nővéred vagy! Minden rendben lesz, hidd el! Írj majd a doki után!
2016. ápr. 6. 15:36
 115/452 A kérdező kommentje:
Csajok, én mára úgy néz ki, hogy eltűntem! Lassan vége a munkának, utána meg főzök és a kislányom rendezem. Mindenkinek legyen szép délutánja! :)
2016. ápr. 6. 15:45
 116/452 anonim ***** válasza:

Neem, nem tesztelek, nincs is itthon, városba meg szombaton megyünk, ugyhogy ha addig se akkor szombaton :D

Lüszi

2016. ápr. 6. 17:07
 117/452 anonim ***** válasza:

Tundi! Ne izgulj, minden renfpdben lesz:)!

Andi

2016. ápr. 6. 19:51
 118/452 anonim ***** válasza:

Ezt most hogy???😃szoval minden rendben lesz!

Andi

2016. ápr. 6. 19:52
 119/452 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok :) mint ahogy mondtam szerdan kell menjek orvoshoz , de kezdek latni valamiat es ejsze hogy ha megjon akkor elkell menjek es fizetem a vizsgalatot , es akkor majd szerdan megcsinaltatom atobbit !! nem tart ki szerdaig , szerintem megfog jonni a hetvegere :)
2016. ápr. 6. 20:34
 120/452 A kérdező kommentje:

Lüszi! Na? Mizu?

Cukibaba! Tudod, ha megjön, új hónap új esély! Amúgy meg jobb tisztában lenni,a vélt vagy valós betegségekkel! Remélem minden rendben lesz nálad!

Nekem még 5 nap van hátra, de egyre inkább nem hiszek a sikerben. Eléggé el vagyok kenődve ( nem feltétlenül emiatt, de tuti ez is szerepet játszik a dologban ). Tegnap 2-en állítottak meg az utcán, hogy "Na? Tesó? Mikor jön?"... Nem hiszem el... Ráadásul nem is közeli ismerősök... Csak felhúztak ezzel. Minek kérdezgetni az ilyeneket? Én soha senkitől nem kérdezném, még ha érdekelne is... Ez mindenkinek a magánügye. Ha akar a témáról beszélni az illető, akkor úgyis el fogja mondani, hogy mi a helyzet. Minek erre így direktbe rákérdezni? Vagy én látom rosszul???

2016. ápr. 7. 08:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!