Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
1-jén jött meg és még mindig van egy picike néha
Nicol
Hát ez az én bajom is...se így se úgy nem jó egyik teszt sem...viszont ami fura,hogy legalább 3-4 nappal hamarabb jött meg mint szokott...viszont emlékeim szerint talán 10-12 nappal ezelőtt volt az utolsó aktusunk...
Nicol
Na utána néztem húsvét vasárnap volt az utolsó együttlét ami 11 napja volt...másnap volt az erős kamu pozi tesztem...
Nicol
Én minden együtt létünket jegyzék a naptàramba.😁
Jó éjt!Holnap írok!8-tól dolgozók,amint időm engedi írok!
Kérdező én már sokszor nem tudom,hogy a fény játszik velem,vagy csak látni akarom a láthatatlant. (A férjem szerint a második)
De már annyira jó lenne ismét olyan erős tesztet látni mint az elsőnél! :)
Nicole szerintem nem csak akkor lehet látni,ha nagyon akarod,én egyből megláttam a második csíkot rajta! Ha pedig 11napja,hogy az utolsó aktus volt,még lehet is valami! :) én nagyon drukkolok neked! :)
Hát lányok bármennyire is gáz,én is írom az együttléteket,pedig nem nehéz kiszámolni,kétnaponta vagyunk egyutt... 😂
Ha ez a hónap se lesz sikeres,el látogatok a dokimhoz egy általános,de teljeskörű kivizsgálásra. Amúgy is ideje lenne már. Szép álmokat nektek!
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!