Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Nálunk a városban nincs Rossmann! :( Dm van csak, ott meg nincs ilyen teszt.
Nagyon meg nem szeretnék tesztre költeni, mert felesleges kidobni 600-700 Ft-ot, ha van otthon netről rendelt és 1 x-epil...
Kérdező,ne érezd gáznak. Már én is állandóan tesztelek.mensi előtt,mensi után mint valami fogyatékos! A férjem ki is van már akadva,hogy bőven elég lenne ha akkor tesztelnék amikor már késik vagy 2-3napot!dehát nem birom ki olyan kíváncsi vagyok.... 😂
A
Nem baj kérdező amint látod többen is vagyunk akik a tesztmániába szenvednek... :)
Engem épp az imént osztottak le a kérdésemnél,hogy fehér a csík a predictoron és,hogy túlzásba viszem a tesztelést és,hogy rágörcsölök....ráadásul gyanús,hogy ebből a csoportból valaki mert a nevemet is oda írta...
Nicol
Most kicsit megnyugodtam!
Nicol, te meg ne foglalkozz másokkal!!!
Nekem is mondta a férjem,hogy ez már egy olyan függőség nekem,mint másnak a cigi 😂
Igen,teszt függők vagyunk,mert nagyon szeretnénk egy csöppséget!
Nicole olvastam,ne vedd magadra! Biztos szánalmas élete lehet,ha ezért megszólt,direkt nem is írtam rá,de ha innen valaki,most úgy is olvasni fogja! Szóval tesztelj amennyit akarsz,szerintem nem beteges.
A
Valami van! :) de en mar nem bizok az x-epilbe.nekem allandoan van rajta valami halvany kis csik 😐
A
Én is látom :)!Szerintem bőven van remény :)!
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!