Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Kérdező megy a drukk! :) 2 nap múlva már egyértelműbbnek kell lennie!
Nicol! Látom a facellen is és a predictoron is! Dokihoz mikor mész? Nem ártana megnézetni!
Én nem tom, hogy bírok még ki 18napot az újabb uh-ig... most is fáj a hasam!
Többieknek drukk!
N
Szerdára van időpontom úgyhogy pár nap és kiderül mi is van...
Gyorsan eltelik majd az a 18 nap :)!Szedj magnéziumot ha fáj a hasad!
Nicol
Köszi a drukkot!Holnap 100%, hogy nem tesztek.Talàn vasàrnap,de inkàbb hétfőn.
Régebben mikor nem én írtam ki a kérdést,én voltam a K!Ez de hülyénhangzik... 😀
Istenem N... Nyugodj meg,minden rendben lesz! Nem fogod elvesziteni,csak nyugodj meg.ne idegeskedj,az most nem tenne jot neki! Ulj bele egy kad vizbe vagy kerd meg a parod,h kicsit masszirozzon meg,gyujts gyertyat,vagy nem tudom mi az ami megnyugtat,csak probalj meg ne idegeskedni!!!!
Mit mondtak az ugyeleten?
A
Jó reggelt. N mi a helyzet? Ne idegeskedj, az a hematoma majd felszívódik, csak nyugi.
Reggel megint csináltam egy Lh tesztet,a felirat nélküli a mai. Holnap reggel már lövök mellé egy hcg-t is, a remény még megvan, amíg nem jön meg.
N nehogy beleülj egy kád vízbe ugyanis a melegvíz tágítja az ereket!Amikor én is barnáztam tiltot listán volt a dolog!Amit tudsz tenni,SOK PIHENÉS,legfőképp csak wc-re kelj fel,szedd a gyógyszert amit a doki adott és rutascorbin a vérzés csillapítására!Szurkolok,hogy ne legyen nagyobb baj!
Nicol
Dirty én ma reggel már lőttem volna hcg-t :)!
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!