Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
N nyugi minden rendben lesz!Azt javaslom,hogy szóljatok a mamáknak vagy valakinek aki tud segíteni Neked vagy ha nincs más akkor a Férjed menjen szabira!Nagyon fontos lenne most a pihenés!
Nicol
N!Sok-sok pihi!Próbàld még magad kicsit gyerek mentesíteniA legfontosabb most a nyugalom és a pihenés!Szórítok,hogy minden rendben legyen!
Nicol!Làtom és szerintem erősödött!
Rólam...Csak nem bírtam ki,teszteltem.Majd véleményezte,mert én már semmit sem értek...A hasam reggel óta görcsöket.
Nicol, talan vmit latok!
Lanyok, olyan szinten vagyok felpuffadva, tegnap este kezdodott, lufi van a hasam helyen. Felulrol eskuszom, h hat honaposnak tunok. :(
Vettem be Espumisan cseppet, nagyon kellemetlen, mert jonnek a gazok is. :( Ma a boltban mar nem tudtam hova bujni...nyilvan majd egyszer nevetek rajta, de most borzaszto ez az egesz. :(
Annak azert orulok, h sulyosbodnak a tunetek, emelyges, faradtsag, mellfajdalom. :)
Andi
És milyen lett a teszted K?
Andi kitartást :)!El fog múlni hamarosan :)4Mármint a szelelés :)!
Nicol
Nicole szerintem jobban latszik a mai,mint a tegnapi! Drukkolok! :)
N minden oke lesz,csak ne idegeskedj!
K=kerdezo te teszteltel ma? 😊
En most lottem egyet kb 10perce. A helyzet valtozatlan.en mintha latnek rajta valamit,de ez allando es nem erosodik,szoval negativ... 😐
A
A muti azt a tesztet :)!
Nicol
?
bocsi, hogy ennyiben, de telón, tableten és gépen dolgozok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!