Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Én meg csináltam most is egy képet a 2 tesztről. Raktam rá egy is kontrasztot, de szerintem egy kicsit elázott a mai tesztem. Nézzétek meg!
A bal oldali a mai! Itt mondjuk ahogy nézem nem úgy adja vissza, de telefonon és tableten sokkal pirosabb a színe...
Nicol, én látom mindkettőn azt a halványka csíkot :)
Kérdező a tiéden is látni halványan. Reménykedjünk, szorítok nektek.
Dirty
Nem hinném hisz a tegnapi teszteden is volt valami :)
Nicol
Tök gáz ez így!
Legszívesebben mennék haza és csinálnék egy x-epilt is. Az van még otthon 1 db. Igaz az meg 25-ös... :S Fél 2-ig dolgozok, utána boltba kell mennem, így ha tartogatom a pisit, bepisilek addig, mert már most is kell... :) Ma még nem ittam csak 1 kv-t, az nem hinném, hogy nagyon bezavarna nem? Reggel voltam 3x, fél 8 óta 1x pisilni.
Nem esik útba a boltból hazafele rossman?Vegyél ott facellét és az x-epilt hagyd meg mert az nem olyan érzékeny...
Egyébként szerintem nyugodtan menj pisilni és utána tartogasd míg haza nem érsz!
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!