Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Kérdező: En azert kezdtem el szedni a baratcserjet m sok jot hallottam. Januárban mar nem szedtem fogigatlot es nagyon durva volt a havim. Következő sem lett jobb, mivel azonban erre is jo én rendelte. Most pedig egy hónapnyi szedés utam két csikosom lett. Sztem ez nem véletlen.
Végülis tökéletesen megoldotta a havi gondomat :D Remelem 9+ hónapra ;)
Nekem ugy érzem bevált!
Jó reggelt. Nem tudom ti milyen véleményen vagytok az LH teszt jóstesztként való használatáról, én kíváncsiságból kipróbáltam. A legalsó az délután készült, csak utána olvastam, és rájöttem, hogy reggeliből kell csinálni, mint a hcg-t. Na szóval így néznek ki a jóstesztjeim. Elvileg 14-e körül kellene megjönnie.
Jó reggelt csajok!
A! Szerintem én is kezdek behülyülni... :S Nálunk nem olyan egyszerű visszaemlékezni, mert hol naponta, hol 1,5 hetente sikerül az együttlét, szóval nagy a szórás. Na meg anno megfogadtam, hogy a tesónál írni fogom, hogy tudjam kb. mikor foganhatott. :)
Tünde! Lehet én is kipróbálom, ártani szerintem nem fog! Hogyan kell szedni és mennyi az ára?
Dirtí! Bíztató! Kívánom a legjobbakat! :)
Hát csajok, én megcsináltam a reggelit is, hát... Nem erre számítottam. Reménykedtem benne, hogy erősebb lesz vagy inkább látható... :D Majd dobok fel képet is, de szerintem ez egy SEMMI! :(
Kerdezo! A legelso kepen latok vmit!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!