Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/440 anonim ***** válasza:
100%

Cukibaba!

Akkor nézd a tesztet amikor megcsináltad, száradás után, persze hogy halványabb.

Na szóval ovu teszt: minden nap délután kb ugyan abban az időben kell csinálni, előtte 3 órával ne igyál ne menj wc-re. Nem biztos hogyy fokozatosan erősödik, nekem pl egyik napról a másikra lesz pozi. Pozitív lehet akár több napig is, az első negatív napon van a tüszőrepedés. Jó lenne ha mérnél hozzá ébredési hőt is mérnél hozzá, mert a kettőből elég egyértelműen kiderül, hogy volt e és mikor volt az ovud.

Dirty

2016. jún. 6. 17:24
 132/440 anonim ***** válasza:
58%
szoval akkor nezzem rogton.. az szamit .. oke .. ebredesi hot nem mertem mert ejszaka is dolgozok es nem tudom egy idoben merni ... cukibaaba
2016. jún. 6. 20:01
 133/440 anonim ***** válasza:
58%
akkor ervenyes amikor megcsinaltam , igaz? szoval nem akkor mikor megszarad??
2016. jún. 7. 03:21
 134/440 anonim ***** válasza:
58%
mar bocsanat .... :d cukibaba vagyok
2016. jún. 7. 03:22
 135/440 A kérdező kommentje:

Cukibaba! Akkor nézd, amikor megcsináltad! :) Én nem ovu tesztezek, de a Dirty válaszából is ez jön le! :)

Csibi! Nagyon gratulálok, ez egy gyönyörű teszt! Sok boldogságot és boldog babavárást kívánok! dokihoz az 5.-6. hét előtt fölösleges elmenni! Mióta próbálkoztatok? Van már gyermeked?

Többiek? Ki hogy van?

Nekem lassan múlik el a menzeszem, de ma elmegyek dokihoz, ha Isten is úgy akarja és rákérdezek 1-2 dologra, ami aggaszt. Mától kicsit többet leszek szerintem, de ezt az én sose tudom előre. Péntektől meg inkább megint csendes olvasóvá válok, mert hétvégén már készülünk, hiszem vasárnap megyünk "nyaralni"... Igaz túl jó időnk nem lesz... Mondjuk gyerekcsinálásra az eső is alkalmas! :D

2016. jún. 7. 08:41
 136/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

24. ciklusnapon, 10. dpo, nagyon halvány de egyértelmű pozitív. :)

2016. jún. 7. 08:54
 137/440 anonim ***** válasza:
Nekem a héten lenne esedékes a nemvárt, de még semmi jele. Bár azt mondtam, hogy lemondtam erről a hónapról, de kiderült, hogy a 2 teszt, ami negatív lett, már tavaly novemberben lejárt. Venni akartam rossmanosat, mert azt sokan dicsérik, de nincs a környékünkön és nem jutottam el, úgyh rábeszéltem a férjemet, hogy vegyünk egy 10es érzékenységűt a gyógyszertárban. Hazafelé viszont megígértette velem, hogy nem csinálom meg, mert drága volt és szerinte felesleges 2 naponta tesztelni. Azért én ma veszek egy rossmanosat, mert úgysem hagy majd nyugodni, amíg nem látok még egy negatív tesztet. :P Szerintetek is hülye vagyok és túlzásba esek? :(
2016. jún. 7. 09:11
 138/440 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, hogy Bébé voltam. :)
2016. jún. 7. 09:11
 139/440 anonim ***** válasza:

Pinkygreen, nagy gratula neked, majd egy szép pozitív teszt képet rakjál fel mindenképpen! ::

Bébé

2016. jún. 7. 09:15
 140/440 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen Köszönöm mindenkinek! Tiszta szívből Kívánom hogy sikerüljön nektek! Azért ma hajnalban csináltam még egyet biztos ami biztos alapon.Az is pozi. Alig varom hogy mehessek az orvoshoz hogy megerősítése :). Kedves kérdező Lehet utalni fogtok de úgy voltunk vele ha jönni akar akkor jöjjön kb 3 hónapja csinaltuk igy. Első baba lesz. Nagyon izgulok. Millio kerdes kavarog bennem :D. Drukkolok nektek!
2016. jún. 7. 09:45
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!