Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! En kb. junius 20-ra fogom "nem varni", de addig meg meg kell jonnie egyszer. Ket vetelessel es 8 honapnyi vizsgalodas utan kiderult az IR. A harmas kezelest egy honapja csinalom, de a dietat es a sportot mar januarban elkezdtem.
Hajra mindenkinek.
SAI
Na ismét sziasztok csajok.
Nekem ma (05.18)kellene megjönni de még nem jött.Hasam fáj,hőm 36.4 szóval....
Beteszem az e havi hőmet,mondjatok rá valamit légyszíves.
A mai napom már katasztrófa lesz érzem,el vagyok kenődve rendesen.
Elvileg e hónap végén még van egy ovum 30.-a körül és ennek függvényében nem várom majd úgy június 13.-ra.
Mindenkinek szorítok csajok,jöjjön már nekünk is össze.Nagyon nem kellene azért még rá stresszelnem mert ez a 3.hónapunk még csak de na....
Kata
Sziasztok!
Én 25-re nem várom. Bár még szoptatok, igaz azt se tudom, hogy van-e peteérésem, mensim már van. Volt egy kis vére-nyálkás folyásom pár napig múlt héten, cikik érzékenyek. Hátha.
Drukkolok mindenkinek!!!
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!