Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Mes! Nekem nem volt, felváltva kéne éreznem, de többször érzem a jobb oldalam...balosnál nncs meg a vezetőm..lehet a szervezetem idővel átáll..és a jobbos lesz a befutó !
De simán lehet mindkét oldalad, több ismerősömnek is van mindkét oldalt peteérése egy időben, vagy pár nap eltéréssel!
Anna ! Remélem minden rendbe lesz !!! Nagyon szorítok !!
Lirin, így egyen !! Remélem sokunknak lesz pozi tesztje! Tök jó, mert kb egy időbe vagy kis eltérésekkel lesznek az ovuink is ! MAjd mindenki teszteljen, mérjen !! És linkelünk! :)
Sziasztok!
Én is csatlakozom újra. Június 13.-ára nem várom. Én nem érzek semmi peteérés féle jelet, ezért attól tartok h nincs is. :/ Nem tudom mit csináljak hogy megbizonyosodjak róla. Nem tudok hőmérőzni, mert hol éjszaka, hol nappal dolgozom. Harmadik próbálkozós hónapunk lesz. Remélem összejön:) És mindenkinek drukk!
Nessza
Sziasztok :)
Adri vagyok a májusi csoportból, de sajnos nem jött össze, szóval most júni 12-re nem várom :/
Szép napot mindenkinek,aztán mindent bele lányok :P
Sziasztok!
Jöttem a májusi csoportból.
Nekem tegnap jött meg, így június 14-re nem várom.
Nekünk még annyi van, hogy május 31-én esküvő, kb. akkor lesz ovum. Hát hogy mennyire lesz erőnk igazi nászéjszakához.... :) Lehet, hogy előtte nap bebiztosítjuk a kiskatonákat.
MaryAnn
MaryAnn,De jóóó :) Gratulálok :) előző nap tudjátok le a nászéjszakát, aztán a biztonság kedvéért még lagzi utáni napon férj és feleségként is "ünnepeljetek" :D
(31.-én lesz a szülinapom :)
Adri
Lányok!
Ti mióta próbálkoztok a babával?
Mi pontosan egy éve. Szerencsére a teherbeeséssel nincs gond, csak a kihordással :/
Voltatok vizsgálatokon? Kiderült valami?
Nálam az IR és az enyhe PCOS. Peteérésem minden hónapban van, de nem az igazi. Gyógyszert kb. három hete szedek, azóta még nem jött meg, de a diétát és a mozgást már január óta csinálom. Remélem, lesz eredménye és velünk is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!