Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Köszi a választ. Már 7 hónapja csinálom a diétát és a mozgást,12 kg-ot fogytam,gyógyszert is kaptam,de azt csak februárban,most voltam a 3havi ellenőrzésen. A múltkori értékek ilyenek voltak:
Cukor O' - 4,7
12O' - 5,2
Inzulin O' - 8,1
12O' - 2O,9
Erre akkor azt mondta,h gyenge IR,de azért kaptam 5OOas bogyót,felet reggel,felet este. Most meg rosszabb lett az inzulin is,ez már hipoglikémia? Mi a teendő? Másfajta gyógyszert kell szednem majd? V lehet,h csak annyi,h sok ez a gyógyszer? 6O' percest nem kért a doki,úgyh az sajnos nincs. Érzem,h sokszor vagyok nyugtalan és időnként úgy kalapál a szivem is. Keddre van időpontom az endodokihoz. Melcsi
Szerintem gyógyszert kell váltanod. Igaz, nem vagyok doki, de én úgy gondolom, hogy az 500-as bogyó nem sok egyáltalán. Viszont lehet, hogy nem reagálsz jól egy bizonyos típusú gyógyszerre.
Megkérdezhetem, hogy egészen pontosan milyen bogyót szedsz? Én napi 1 db 1000 mg-os Merckformin XR-t. Még nem voltam kontrollon, kb. négy hete szedem a gyógyszert.
Sziasztok Csajok!
Hát csatlakozom én is...már elég régóta írogatok (márc.,ápr.,máj.,) és jön a június.3 éve próbálkozunk és volt egy 8 hetes vetélésem.
Elméletileg 8-ra nem várom de majdnem 1 héttel hamarabb volt ovum mint ahogy kellene.Úgyhogy szerintem 3-a körül nem várom.3 napja fáj a mellem de nagyon.
Niki
Reméljük Niki sikeres lesz a hónap neked is !!
Nálam csend van...1 hét múlva lesz az éles rész ;) Addig pihi van! Kinek mikor lesz kb ovu?
Remélem most sikerült nektek Niki :)
Nekem elvileg jövő héten lesz ovum...12-13-ra nem várom, hogy megjöjjön
Adri
Sziasztok!
Én kilógok a sorból, mert még csak tervezzük a babát, de csak később. Olvasgattam az áprilisitól a hozzászólásokat, és csak annyit akarok mondani, hogy nagyon drukkolok mindenkinek! Átérzem a PCOsok, IR-esek helyzetét is, mikor abbahagytam 2,5 éve a fogamzásgátlót, nálam is kiderült, de szerencsére helyes étrenddel meg mozgással felszívódott az összes ciszta, és azt a receptor gyorsító Merkformint sem kell már szednem. Aviva tornázom is, és a férjemmel mindketten figyelünk az evésre, meg a mozgásra hogy ha eljön a megfelelő pillanat, akkor készen álljunk rá fizikailag is. Lélekben én már elképzelhető, hogy szeretném, állandóan a babás topicokat, cikkeket bújom:)
Együtt izgulok veletek, és szurkolok nektek, hogy minél előbb sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!