Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
A jelenlegi párommal a 2. még csak.
Előtte a korábbi párommal 3 évig próbálkoztunk, ott másodikra összejött, de elment 7 hetesen.
Összesen 6 éve vágyom már egy pici babára, hogy anyuka lehessek :)
Sziasztok.
Én clostyt szedtem, volt tüszőrepesztő szurim is. 2-án volt akció is, meg előtte meg utána is :)
Szóval nekem 18-án kell tesztelnem egyet, ha addig nem jön meg.
MaryAnn
Kamilla köszönöm, és ezt kívánom én is neked!
MaryAnn akkor te vagy az eddig első tesztelő :) Kíváncsian várom, nézték a petefészket is? Úgy tudom ilyenkor követik :) Hány tűsző érett? Lehet dupla öröm is ha sikerül?
igen, nézték uh-n, két lehetséges jelölt volt :) + 12 mm-es nyálkahártya.
Én nem bánnám ha ikrek lennének, úgyis két gyerkőcöt szeretnénk, legalább egyszerre túl lennék rajta. :)
MaryAnn
Sziasztok!
Hátha nekem is szerencsém lesz! :)
18-21 között lenne esedékes a menstruációm, remélem nem fog megjönni, szeptember óta próbálkozunk.
Mindenkinek sok sikert, remélem sok-sok pozitív teszt lesz a végére! :)
Anna
MaryAnn én is vágynék ikrekre, de persze nem cél :) Meg gondolom ti is próbálkoztatok már egy ideje, hogy az orvos clostyt írt fel! De azért most így az esélyeid igen jók lehetnek, jókor voltatok együtt, reméljük a kiskatonák tették a dolgukat!
Anna téged is üdvözöllek :) Legyen neked is szerencséd itt :)
Egy kis összefoglaló hogy ne legyen zűrzavar később (időrendi sorrendbe):
Március 18. – MaryAnn
Március 18-21 – Anna
Március 21. – Bedit
Március 25-26 - Kamilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!