Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Összefoglaló (ki mikorra nem várja):
Március 14. – M.K.
Március 15. – Wandeszti
Március 15. – E.
Március 17. - Anett
Március 18. – MaryAnn
Március 19. - Emília
Március 18-21 – Anna
Március 21. – Bedit
Március 23. – Syl
Március 23-24. - Tímea
Március 24. - Emi
Március 24-25. – Név nélkülk (ki vagy 26 -os)
Március 25-26 – Kamilla
Március 31.(ápr 1) – Niki
Április 3. - Zsuzsi
Április 7. – Zsófi
Ígérem megosztok mindent Veletek! :-)
Szép napot Nektek!!!
E.
M.K. vagyok.
Én ovu utàni 8. naptól zsibbadàszerű fàjdalmat éreztem de ez kb 2 napja àtment mindjàrt megjön érzésbe. A melleim most meg úgy égnek.
De ebből sztem menszi lesz....úgy érzem legalàbbis. Ma reggel teszteltem de negatív lett.
Drukkolok mindeninek és kívàncdian vàrom ki mit érez :)
Ti hàny évesek vagytok???
Kedves B.!
Téged is felvettelek a listára! Előre a babáért!
Jó lenne egy 60%-os listát legalább összehozni :)
M.K.!
Én 34 éves vagyok és igazi tünetgyáros, még alig vagyok ovu után, már szurkál a hüvelyem :)) Szerintem akinek volt babája, próbálja ugyanazt érezni, mint akkor. És rá is áll az agya és valós fizikai tünetet érez. Mikor először teherbe estem, akkor 100%-ra tudtam már hogy ez valami nagyon más, már olyan 6 nappal ovu után. Azóta viszont... Az előző ciklusom maga volt a pokol :))) Konkrétan hozzám se lehetett érni, és már korántsem voltam biztos a sikerben, ami be is igazolódott. :)
Érdekes ez, amit írtál, simán lehet még baba és a tesztnek sem kell mutatnia a babát. Nekem anno ovu után 14 napon lett pozitív, bár sajnos elment.
Frissített lista a következő:
Összefoglaló (ki mikorra nem várja és részleges eredmények):
Március 14. – M.K. 1. teszt negatív (NKM-2): mellégés, zsibbadás , megjön érzés
Március 15. – Wandeszti
Március 15. – E.
Március 17. – Anett
Március 17. – B.
Március 18. – MaryAnn
Március 19. - Emília
Március 18-21 – Anna
Március 21. – Bedit
Március 23. – Syl
Március 23-24. - Tímea
Március 24. - Emi
Március 24-25. – Név nélkülk (ki vagy 26 -os)
Március 25-26 – Kamilla
Március 31.(ápr 1) – Niki
Április 3. - Zsuzsi
Április 7. – Zsófi
Igazából semmit nem érzek, ma reggel volt ilyen szúró éles fájdalom a pocakomban, de talán 5-10percig tartott aztán elmúlt. Szombat reggel azért ellövök egy 10-es érzékenységű tesztet hátha nagyon megfogok lepődni :-)
Amúgy 31éves leszek és első baba lenne.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!