Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március
végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)
Nem tudom Én is csatlakozhatnék-e Hozzátok habár Nekem április 1. az esedékes mensim napja.Peteérés a napokban várható:).Drukkolok mindenkinek:)
Niki
2014. márc. 11. 17:30
12/279 A kérdező kommentje:
Kedves Niki! Azért március utolsó napján már tudhatod az eredményt :)))
Talán a többiek is ellőnek egy-egy tesztet a nemvárt előtt, tuti én sem bírom ki. :))
Felveszlek a listára, persze hogy jöhet bárki! Max jön az áprilisi lista majd, ha lesz értelme :)
Mióta próbálkoztok?
Összefoglaló (ki mikorra nem várja):
Március 18. – MaryAnn
Március 18-21 – Anna
Március 21. – Bedit
Március 25-26 – Kamilla
Március 31.(ápr 1) - Niki
2014. márc. 11. 17:37
13/279 anonim válasza:
Sziasztok! Nekünk ez a 2. hónapunk, 24-re nem várom. :) Elvileg most volt a napokban peteérésem, éreztem is, együtt is voltunk minden nap, remélem összejött. :) Emi voltam. :) Megy a drukk mindenkinek!
2014. márc. 11. 17:47
14/279 anonim válasza:
Köszi:)
Már 3 éve várjuk a kis csodát,teljesen egészségesen...
Viszont lehet hamarabb van/lesz az ovum mert iszonyatosan fáj a mellem most és volt valami kis barna maszatom...habár az e havi mensim elég érdekes volt..6 nap késés után 1,5 napra jött meg.
Niki
2014. márc. 11. 17:48
15/279 wandeszti válasza:
Sziasztok, en a hetre nem várom, de csak szombaton fogok tesztelni, valahogy csak kibirom! 1,5 eve probalkozunk. Sok sikert mindenkinek!
2014. márc. 11. 18:14
16/279 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozom a csapatba! Habár én is csodálkoznék ha most sikerülne!!:)) 23-án nem szeretném ha megjönne! Sok év és megpróbáltatások vannak a hátunk mögött! :( utolsó próbálkozós hónapunk, aztán inszem. Üdv syl
2014. márc. 11. 18:23
17/279 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozom én is hozzátok! Július óta próbálkozunk, egy vezetőm van sajnos, így "hivatalosan" minden második ciklus éles, de mi minden ciklust élesnek élünk meg! :) 19.ére nem várom ! Hát kiderűl majd! :) Emilia
2014. márc. 11. 18:38
18/279 anonim válasza:
hát én a márciusihoz nem tudok hozzászólni,mert most kaptam norcolut tabit,és eltolja a mensit,csak most fogalmam sincs,hogy meik nap fog majd megjönni,de szerintem én majd április első 2hetében fogom nem várni.de ha majd akkora is indítasz iet,akko csatlakozom.most csak azért szólok hozzá ehhez,mert naon aranyos vagy,hogy ezt kitaláltad,jó ötlet volt.gratula,és mindenkinek sikeres gyermekáldást kívánok.nekünk mégcsak most lesz majd a 3.hónap.puszi
2014. márc. 11. 18:46
19/279 anonim válasza:
Sziasztok!
Csatlakozom én is hozzátok! 1éve várok már a kis csodánkra :-) Szombatra nem várom... Bárcsak tényleg szerencsehozó lenne :-) Minden rendben van nálunk, bár most megállapították, hogy gyenge az immunrendszerem. Szorítok Nektek!!!!
E.
2014. márc. 11. 18:59
20/279 anonim válasza:
Gyűlik a csapat ... :) hàtha meghozzuk egymàsnak a szerencsét :)
Én 14-re nem vàrom, 1 éve próbàlkozunk, 2 vetélés a hàtunk mögött....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!