Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/279 anonim ***** válasza:
100%
Kedves # 19/20-as! Gyenge immunrendszert nagyon jól helyre hozza a grapefruit csepp. Tudom ajánlani a Grape Plusz márkàt, ezen felül Gyuri bácsi féle Egészség védő gyògyteàját. Mindannyiòtoknak áldásos hònapot! :)
2014. márc. 11. 19:38
 22/279 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék én is:) 17-ére nem vàrom. 3. hónapja próbàlkozunk. Mi nem vagyunk sűrűn együtt..de igyekszünk jókor. Kicsit lehet kívülàlló leszek,mert mi kistesóra vàrunk. A lànyom egyből összejött,de előtte fél évvel volt egy vetélésem..sajnos műtét lett belőle. Most 15 hós lesz...de nagyon vàrom a kistesót,mert az is sokkolt,hogy olyanokat olvastam...hogy sokkal nehezebben jön össze a 2. baba.
2014. márc. 11. 19:51
 23/279 anonim ***** válasza:
Anett voltam:)
2014. márc. 11. 19:51
 24/279 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es!

Köszi a tippet a grapefruitos cseppről. Holnap veszek is, mivek én mindig akkor leszek beteg mikor teherbe esek. Remélem segíteni fog nem lebetegednem....

Hajràà a többieknek is!!!

M.K. (20as vàlaszoló)

2014. márc. 11. 20:09
 25/279 anonim ***** válasza:

Mindenkinek egy kalappal,nekem az egyik kedvenc hónapom a március és ha sikerulne a baba szulinapi ajandekom lenne:-)

Harmadik babát szeretnèk,a második 12hónap után fogant meg(az elso azonnal),ez most a 2.próbalkozós hónapunk.Aprilis 7.re nem várom.

zsófi vagyok

2014. márc. 11. 20:45
 26/279 anonim ***** válasza:
Szia enis csatlakozom!en 23-24-re nem varom.mi 5 honapja probalkozunk eddig sikeretlenul.Timea voltam
2014. márc. 11. 21:41
 27/279 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok! 24-25-re esedékes a menstruációm, ciklus.hu szerint ma van az ovulációm, de a párom külföldi kiküldetésre ment, úgyhogy 2 napja voltunk együtt ( de ahogy olvastam ez még belefér). Mi még csak most kezdtünk el próbálkozni, meglátjuk :) Szurkolok mindenkinek! :)
2014. márc. 11. 23:25
 28/279 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én az Áprilisi listára iratkoznék:) április 3-ára nem várom.Októberben volt missed ab -om üres petezsák miatt :( Most februártól próbálkozunk újra.Zsuzsi voltam
2014. márc. 12. 04:58
 29/279 wandeszti válasza:
Huuu, jo sokan vagyunk, kedves kérdező összegezést kérünk! :-)
2014. márc. 12. 07:49
 30/279 A kérdező kommentje:

Szia Emi! Üdv a csapatban! Remélem sity-suty összejön a baba és nem kell várakoznod, tök jó ha valaki eldönti és sikerül is hamar! :)

Szia Niki! Gondolom voltak kivizsgálások is, ha azt írod egészségesen. Én szerintem fél évet várok, ha addig semmi, akkor ez következik! Akkor most még te is akcióban vagy :) Hajrá!

Wandeszti, örülök hogy TE is itt vagy! Babásodást kívánok a szerencsegyikban :)

Syl! Örülök hogy itt vagy. Drukk hogy ne kelljen az inszem, ne egy esetről hallottam hogy ilyenkor kopogtatott a baba!

Szia Emi! Hát nem irigyellek, dupla várakozási idő, mármint 2 hónaponta tudsz igazán reménykedni. Összességében remélem nem tart sokáig ez az édes várakozás és a március neked sem csak a tavaszt hozza meg!

Szia E.! Gondolom akkor most töltöd fel a szervezeted vitaminokkal is! Szerencsehozó márciust kívánok!

M.K, szia! 2 vetélés ellenére nagyon pozitív volt az írásod, ilyen legyen a teszted is! Nekem is volt 1 vetélésem 7 hetesen, nem valami jó emlék. De újult erővel újrapróbálkozás. :) Hajrá!

Szia Anett, szerintem nem vagy kívülálló :) És remélem meghazudtolod amit írtál és beállsz a pozitívat tesztelők sorába hamarosan. Pl most márciusban :)

Szia Zsófi :) Beraktalak téged is, bár ha lejár a március szerintem újra fel lesz rakva kérdésként, és oda is beteszlek :) Babásodást neked is és kívánom hogy az első babád mintáját kövesse a harmadik :)

Szia Tímea! Üdv itt! Itt az ideje a sikernek! Úgy legyen!

26-os névtelen! Hogy hívhatunk itt? Első hónap? Nagy lendülettel tudtam anno nekivágni és akkor hamar sikerült is! Kívánom hogy így legyen és egészséges kisbabás szülessen :)

Szia Zsuzsi! Üdv neked is! Átérzem ami történt veled. Na de ez akkor a múlt és itt a jövő. Legyen az április eleje a tied :)

2014. márc. 12. 07:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!