Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Kedves 21-es!
Köszi a tippet a grapefruitos cseppről. Holnap veszek is, mivek én mindig akkor leszek beteg mikor teherbe esek. Remélem segíteni fog nem lebetegednem....
Hajràà a többieknek is!!!
M.K. (20as vàlaszoló)
Mindenkinek egy kalappal,nekem az egyik kedvenc hónapom a március és ha sikerulne a baba szulinapi ajandekom lenne:-)
Harmadik babát szeretnèk,a második 12hónap után fogant meg(az elso azonnal),ez most a 2.próbalkozós hónapunk.Aprilis 7.re nem várom.
zsófi vagyok
Szia Emi! Üdv a csapatban! Remélem sity-suty összejön a baba és nem kell várakoznod, tök jó ha valaki eldönti és sikerül is hamar! :)
Szia Niki! Gondolom voltak kivizsgálások is, ha azt írod egészségesen. Én szerintem fél évet várok, ha addig semmi, akkor ez következik! Akkor most még te is akcióban vagy :) Hajrá!
Wandeszti, örülök hogy TE is itt vagy! Babásodást kívánok a szerencsegyikban :)
Syl! Örülök hogy itt vagy. Drukk hogy ne kelljen az inszem, ne egy esetről hallottam hogy ilyenkor kopogtatott a baba!
Szia Emi! Hát nem irigyellek, dupla várakozási idő, mármint 2 hónaponta tudsz igazán reménykedni. Összességében remélem nem tart sokáig ez az édes várakozás és a március neked sem csak a tavaszt hozza meg!
Szia E.! Gondolom akkor most töltöd fel a szervezeted vitaminokkal is! Szerencsehozó márciust kívánok!
M.K, szia! 2 vetélés ellenére nagyon pozitív volt az írásod, ilyen legyen a teszted is! Nekem is volt 1 vetélésem 7 hetesen, nem valami jó emlék. De újult erővel újrapróbálkozás. :) Hajrá!
Szia Anett, szerintem nem vagy kívülálló :) És remélem meghazudtolod amit írtál és beállsz a pozitívat tesztelők sorába hamarosan. Pl most márciusban :)
Szia Zsófi :) Beraktalak téged is, bár ha lejár a március szerintem újra fel lesz rakva kérdésként, és oda is beteszlek :) Babásodást neked is és kívánom hogy az első babád mintáját kövesse a harmadik :)
Szia Tímea! Üdv itt! Itt az ideje a sikernek! Úgy legyen!
26-os névtelen! Hogy hívhatunk itt? Első hónap? Nagy lendülettel tudtam anno nekivágni és akkor hamar sikerült is! Kívánom hogy így legyen és egészséges kisbabás szülessen :)
Szia Zsuzsi! Üdv neked is! Átérzem ami történt veled. Na de ez akkor a múlt és itt a jövő. Legyen az április eleje a tied :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!