Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/279 TeLány ***** válasza:
negatív. sok sikert a többieknek
2014. márc. 14. 08:55
 82/279 anonim ***** válasza:

Aki 17-re nem várja, mikor tervezi a tesztelést?

B.

2014. márc. 14. 16:37
 83/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Emi vagyok, aki 24-re nem várja.

Kb. tegnap óta olyan érzésem van, mint mikor felfázol, és pisilés végén fáj. Na, nekem ugyanez van, de semmi más tünetem nincs. Ki is írtam egy kérdést, és ketten is írták, hogy nekik ez volt a tünet, mikor terhesek lettek, kb. beágyazódáskor. Nagyon izgatott vagyok, kedd-szerda körül már ellövök egy tesztet, aztán kiderül mi van. :) Aztán majd természetesen 24-én is. Remélem nem is jön meg. :)

2014. márc. 14. 17:48
 84/279 anonim ***** válasza:
Én 16-17 re nem vàrom...de nem akarok koràn tesztelni...ha nem jön akkor vàrok pàr napot,de szerintem megfog jönni..kezdem érezni:( Anett voltam
2014. márc. 14. 18:32
 85/279 anonim ***** válasza:
Én nem bírtam magammal és csináltam reggel egy tesztet. Iszonyat halványan ott van a 2. csík. Lehet azért ilyen halvány mert csak száradási csík?
2014. márc. 15. 07:16
 86/279 anonim ***** válasza:

Hozzal kepet,en nagy tesztelos vagyok!!:-)

A 2.gyerekemnel nekem is az elso alig látható halvánnyal indult!

2014. márc. 15. 08:22
 87/279 anonim ***** válasza:
Tedd fel a tesztet..megnézném! Reméljük tényleg baba..ma nem kellene megjönnie?
2014. márc. 15. 09:56
 88/279 anonim ***** válasza:

hétfőre nem várom.

Képet sajnos nem tudok felrakni, mert a fényképezőgép bedöglött.

Attól félek h száradási csík, mert igen halvány, bár a férjem is látta, nemcsak én.

2 nap múlva érdemes lenne újból tesztelni, ha addig nem jön meg?

2014. márc. 15. 10:03
 89/279 anonim ***** válasza:

Bocsánat, mindig elfelejtem odaírni h

B. voltam:)

2014. márc. 15. 10:04
 90/279 anonim válasza:
Negatív. Jövő héten újra tesztelek.
2014. márc. 15. 10:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!