Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Nekem a ma reggeli tesztem kb ugyanolyan lett mint az esti, és azok szerintem csak szellemcsíkok. A tegnap előtti tesztem minden bizonnyal fals pozitív volt. Nagyon csalódott vagyok. :( A melleim nagyon duzzadtak és fájdogálnak, viszont enyhén érzem a mensis fájdalmakat is, gondolom pár napon belül megjön nekem is.
A többieknek megy a drukk, legyen sok-sok pozitív teszt! Eddig nagyon rossz az arány... :(
Anna
Anna,sajnalom :-( valóban az nem jo jel,hogy a reggeli nem lett erősebb.
Lili,neked szorítunk h erősödjön!
Zs
Nagyon sajnàlom,hogy nem jó híreket írtok ide...mindig nézegetem az oldalt és keresem a sok sok felkiàltójelet..hogy pozitív!!!!...de sajnos egyértelmű akkor nem született még:( tényleg rossz az aràny. Volt vkinek stabil pozitív eredménye?
Én ma elkezdtem barnàzni..leszakadt a derekam...meg egyre jobban fàj a mellem...a lànyomnàl nem volt semmi vérzés, barnàzàs..szóval ez nem jó hír:(.. ha ma nem is de holnap tuti megjön. Érdekes,hogx a wc papíron nincs semmi csak a betéten làtom...de inkàbb nem reménykedek..tovàbblépek. mindenesetre nagy dühös lettem és szomorú. Megy a drukk a többieknek..lehet csatlakozom a z àprilisi listàhoz..ha lehet.:)))
Mérgemben megcsináltam még egy drogériás tesztet is, bár későbbre tartogattam...
Tudom még pár nap és úgyis kiderül mi a helyzet, de azért mégis csak idegesít a dolog, éjjel szinte nem is aludtam.
Lányok! Valaki hozzon már végre egy szép pozitív tesztet! Legyen pozitív példa előttünk!
Anna
Anna en ezt inkabb - mondanám,mert nem egyenletes a csik színe..ilyenen mar volt.de kívánom h ne legyen igazam!
Zs
A kép kb 10-15 percnél készült (még nem volt kiszáradva), mivel az első 5 percben olyan halvány volt, hogy csak szabad szemmel volt látható. Mostantól meg próbálom kivárni az időt, megjön vagy nem jön... Szerencsére holnaptól minden nap reggeltől estig dolgozom, így majd lekötöm magam.
Így nézett ki a teszt, csak itt még nem szedtem szét:
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!