Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Igy van,amig nem jon meg mindig van remény!
Mire nem várod pontosan?
Sajnálom akiknek megjött :S
Eddig úgy néz ki egy pozi tesztesünk van és egy bizonytalan.
Nagyon drukkolok nektek csajok!!! Addig van remény míg nem jön meg.
A tesztek pedig tudnak igen becsapósak lenni...
Ha esetleg vki kíváncsi rá,feltehetem ide h nekem anno a második terhességemnél hogy erösödtek a tesztek. Fotóztam minden nap :D
Nem is tudom miért raktam el öket "emlékbe", hiszen csak a babám elvesztés jut az eszembe róluk. Az eslö vetélés után kidobtam öket,de most vmiért nem...
Hajrááá Mindenkinek!!
M.K.
Sziasztok. Nekem megjött sajnos. One step tényleg olyan megbízhatatlan, amilyennek modják…
Mindenknek sok sikert a babásodáshoz!
Lili
Sajnálom Lili :S
Tudod új hónap, új esélyek!!
M.K.
Sziasztok!
Sajnálom akiknek megjött.Főleg azoknak akiknek volt halvány tesztjük.
Bedit.Ne tesztelgess ennyit mert csak beleőrülsz!!!!Tudom milyen idegtépő ez a bizonytalanság,de várj egy kicsit ha ott van akkor 2 nap múlva is ott lesz!
Kicsit magamról:Ma reggeli hőm még mindig 36,4 pedig ciklus 20 napján tartok.Szerintem nem lesz peteérésem...Viszont tegnap este óta nagyon fájnak a mellbimbóim amit nem tudok mire vélni.Szerintetek?Ma észre vettem,hogy amikor tüsszentek vagy köhögök éles nyílalást érzek a jobb petefészkemben.Nagyon durván fáj,olyan mintha a kést belém döfnék és megforgatnák.Szerintetek ez is mi lehet?
Akinek nem jött meg még szurkolok!
Niki
Szia Niki!
Na igen, eddig működött korábban, hogy teszteltem, mert nega volt egytől-egyig mind, így aztán az esélytelenek nyugalmával vártam a mensit az utolsó két napon. Most az a baj, hogy kissé kusza lett ez a része :) Konkrétan kétszer éreztem azt hogy lehet ebből valami az időn belül csíkosodó xar teszt miatt, kicsit nagyobb esélyekkel éreztem magam, mint korábban. Aztán kétszer kopp másnap reggel:) Na ez az idegörlő része és mikor kezded elveszíteni a reményt. Na mindegy. Majd pénteken kiderül, de kezdem azt érezni, hogy ebből bizony mensi lesz. Ezáltal kezdem jobban is érezni magam, mármint csak azért mert a bizonytalanság kezd szertefoszlani.
Sajnálom akinek megjött!
Többiek hajrá!
A tünetek ügyében nem nyilatkozom, Bedit a hivatalos tünetgyártó :D
Sokasodjatok :)))
Bedit!
Hát szar tesztről Én is tudnák beszélni...Életem első 2 csíkos tesztjét 17 hónappal ezelőtt láttam(kimaradt mensi után 1,5 héttel),akkor volt is baba de sajnos elment.Gabriel teszt volt,azt hittem az biztost mutat mert előtte mindig nega volt ha nem volt baba.VISZONT tavaly augusztusban nem jött meg.Csináltam egy csomó x-epil,one step és még valamilyen más tesztet.Asszem 14 negatív tesztet láttam ezekből összesen.Aztán úgy döntöttem csinálok egy Gabrielt az biztosat mutat.Ekkor már 20 napja késett.Alig hittem a szememnek amikor 2 csíkos lett.Egyből kijött,még a bugyimat sem volt időm felhúzni és már látszódott a csík.Boldog voltam,mentem másnap dokihoz,hogy 50 napja volt az utolsó mensim és biztos lát már valamit.Erre jött a pofára esés mert nem látott uh semmit,majd ezt a vérvétel is igazolta.Majd meg is jött pozi teszt után 2-3 nappal.Nagyon csalódott voltam.Azóta nem hiszek semmilyen tesztnek.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!