Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/279 anonim ***** válasza:
szorítok ! :) de én azt a tesztet láttam amit feltettél de az picit sem volt pozitív ki is nagyítottam neked....de egyébként hidd el volt ami mellett végig kiálltam amikor más azt mondta negatív és és pozitív volt..... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. itt aztán osztották szegény kérdezőt :) a kardoskodó titulussal illettem magam ....
2014. márc. 20. 20:49
 212/279 anonim ***** válasza:
kinagyítottam magamnak hogy jobban lássam ....akartam írni...
2014. márc. 20. 20:52
 213/279 anonim ***** válasza:

Bedit,

Nagyon sajnalom!Jol teszed viszont,hogy elmész dokihoz.Nekem is kellett sok vizsgálat(3.-21.nap,atjarhatosagi,peteeres serkentes)mert az elso babám azonnal,a következő viszont nem akart jönni meg 6honap utan sem..en meg nem hagytam magamat lerázni,az összes vizsgálatot megcsináltattuk,nem akartam éveket várni.Igy vegul ot 12honap utan sikerült osszehoznunk.

Niki,

Édesanyád nagyon igazságtalan veled!Errol senki nem tehet!

Mindenképpen menjel el egy alapos kivizsgálásra,jol mondod h ilyen fiatalon,nem túlsúlyosan vmi kell hogy legyen.(magasabb prolaktin pl siman gátolja a teherbeesést,meg sok egyébb gyógyszerrel kezelhető dolog lehet)Nagyon szurkolok nektek!!

Zs

2014. márc. 20. 20:52
 214/279 anonim ***** válasza:

Szuper,en vagyok az egyik akit olyan okosan osztottál..

A kérdezőnek nincs itt fent több halvany pozi tesztje,nem tudom miről beszélsz..

2014. márc. 20. 20:56
 215/279 anonim ***** válasza:
okosan osztottalak ? mire gondolsz ?
2014. márc. 20. 20:58
 216/279 anonim ***** válasza:
ha a negatívakat erősítetted akkor láthatod, hogy mindig a valóságnak megfelelően írok.....akinek pozitív annak az akinek nem azt is leírom....de igencsak osztva lett a kedves kérdező .....szürke csík, meg nem látok semmit....én azt írtam, hogy egy tesztet tett fel....és az negatív volt.....írta, hogy két halvány pozitív tesztje volt ....gondolom az egyik amit feltett.....
2014. márc. 20. 21:00
 217/279 anonim ***** válasza:
157/216 ra gondoltam én
2014. márc. 20. 21:02
 218/279 anonim ***** válasza:

157-esnèl egy kèp van,amin szerintem jol látható egy halvany 2.vonal.

Az hogy te errol a tesztrol mit gondolasz(konkretan csak olvasol minket,ès a teszt kapcsàn beirsz) engem nem erdekel,mar ne is haragudjal.

A kérdező azt is írta,hogy nem hoz több kepet,mert azokon nem latszik jobban.Nem próbált magának semmit beképzelni.

2014. márc. 20. 21:13
 219/279 anonim ***** válasza:
a sértődöttség beszél belőled meg a butaság.....
2014. márc. 20. 21:16
 220/279 anonim ***** válasza:
100%
érdekes viszont, hogy azt a szegény lányt, hogy le tudtad osztani minden zokszó nélkül....olyat meg buzdítasz akit meg nem kéne.....fura egy gondolkodásod van az már tuti....egyébként meg miért ne írhatnék és ha csatlakoznék akkor is ez lett volna a véleményem.....
2014. márc. 20. 21:18
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!