Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
HorváthNikoletta! HÁnyadik nap ovu után? Én látom mire gondolsz, de nem mernék mondani rá még semmit, csak ahogy drukkolok és ismételd meg. Ez x-epil?
Niki! Összességében én is több mint 3 éve próbálkozom, most döntöttem el hogy irány a doki. Elég volt, mert kezdem újra átélni azt mint amikor régen próbálkoztam. Ha hazajön a párom beszélek vele, jó lenne ha már szombaton be tudnék ugrani a nődokihoz egy beutalóért, hogy hétfőn vagy kedden legyen vérvétel. Mert elvileg holnap jön meg.
Bedit tudom mit érzel.Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek.Magamat okolom ezért az egészért.Nem értem miért történik ez Veletek/Velünk és a Többiekkel.Olyan rossz,hogy a környezetembe mindenki teherbe esik és sorra jönnek a babák,de Nálam nem.A hab a tortán Anyukám tavaly 2x volt terhes,de mind a 2 elment Neki a 8 héten...És a legborzasztóbb az,hogy tavaly februárban ismerte meg a párját és már abban a hónapban terhes lett,majd utána szeptemberben is azóta ezt hallgatom Tőle....állandóan az orrom alá dörgöli,hogy nincs gyerekem.Nekem soha nem lesz mert az elsőt is elszúrtam és az én hibám volt amiért nem születhetett meg és az is az Én hibám,hogy nem esem teherbe....
Bocsánat,hogy így kifakadtam tudom nem tartozik Rátok és nem kíváncsi Senki erre,de most jól esett valakinek leírni :)
Niki
Niki én szívesen meghallgatom a problémádat, hidd el! Neked sem könnyű, sőt. De valahogy úgy érzem, hogy ránk is mosolyoghat lassan a szerencse. A párommal beszéltem és támogat mindenben, holnap hívom a nődokit, megpróbálok beutalót szerezni vérvételre hétfőre.
Egyébként nekem ez a ciklus volt a csúcs. Kétszer egyből halvány pozis volt a tesztem délután, mind a kétszer egy picit sikerült beleélni magam, és ezáltal kétszer ért a fekete leves. Nem elég hogy tünetgyáros vagyok - semmi tünetem nem volt mikor nem próbálkoztunk - hanem még ez is beüt. Nagyon besokalltam most. Konkrétan voltak olyan estéim, hogy annyira fájt a méhem most úgy szurkált, rá sem bírtam feküdni, mint amikor babás voltam. Aludtam napközben, meg ilyenek. Mertem reménykedni, hülye voltam. Na elég a pesszimizmusból, abból volt elég. :) Lesz ez máshogy is, neked is kedves Niki!
Olyan jó,hogy meghallgattál :).Majd írd meg mi volt a dokinál :) NEKÜNK IS LESZ EGYSZER BABÁNK,MÉG EBBEN AZ ÉVBEN!!!!!!
Niki
Persze hogy meghallgattalak! Ahogy olvastam az írásodat, egyetlen szó jutott eszembe, amit én is érzek: csömör. Hm. Nagyon könnyen mondják mások, hogy ne görcsölj rá, ne tesztelj annyit, várd ki a mensit, akik évek óta próbálkoznak, nos, tudják. 7 éve vágyom a babára. Lett egy új kapcsolatom és 2 évet kellett várnom, hogy ő is akarja. Várni, várni, várni. És még ilyenkor is csak várni, mikor lehet előbb tudnák az eredményt (sajnos olykor tévesen). Nem mindegy ez. Egy nőnek, aki anya szeretne lenni, nem az. Niki! Úgy van, ebben az évben ha törik ha szakad, mindent megteszek :) És persze be is számolok :) Szerintem majd csinálok egy áprilisi, májusi és annyi gyik-ot, amennyi ahhoz kell hogy mi ketten babásodjunk :))))
Pusssz: Bedit
Szia! Köszi a hozzászólást. IR volt nekem, amely kordába lett tartva 20 kiló fogyással, és tökéletes eredménnyel. Voltak vizsgálatok a vetélés után, minden rendben volt és utána 3 évig nem jött össze, igaz, nem mentünk tovább.
Én csak 1 tesztet tettem ide fel, nem többet, amit láthattál és azt amely egyből csíkozódott. Fantom tesztekkel nem szeretek mutatkozni. És igen, tévesen pozitív az ilyen, hiszen a halvány csík az pozitív. Ez nem jelenti azt hogy baba volt, nem is volt, és nincs is. Sajnos. Igen minden általad írt vizsgálatba most már belemegyek, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!