Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
 221/279 anonim ***** válasza:

Annak a lánynak semmivel sem volt pozitívabb az elso tesztje.mint a kérdezőnek!Akàr fordítva is megeshetett volna vele.

En részemről befejeztem a veled valo vitatkotast,ami legkevésbé sem tartozik ide.

2014. márc. 20. 21:23
 222/279 anonim ***** válasza:
én nem vitatkozom szerintem te teszed ezt....de mégis mert neki pozitív még mindig a tesztje....
2014. márc. 20. 21:24
 223/279 anonim ***** válasza:

Ajaj lànyok, nyugi van, nem kell egymást piszkálni, semmire sem jó... :-)

mindenkinek meg van a saját véleménye, ki így látja, ki úgy...

A belinkelt kérdésre emlékszem, még sírtam is...

Egyszer lányok eljön a mi időnk is és lesz kisbabànk!

Elmegyünk kivizsálásokra és remélhetőleg minél hamarabb sikerül teherbe esnünk.

Nekem vége a mensimnek, délelőtt 10- től semmi.

Niki én a teszteden sajnos nem látok semmit, de lehet csak azért mert telefonról néztem.

Anna

2014. márc. 20. 21:26
 224/279 anonim ***** válasza:
talán mert nem neked lett igazad azért nem kéne rám haragudnod azt hiszem bántót nem írtam ide....viszont te úgy reagálsz itt nekem mint egy óvódás kislány ....és részemről én is lezártam.....
2014. márc. 20. 21:26
 225/279 anonim ***** válasza:
Anna igazad van ....lezárva
2014. márc. 20. 21:27
 226/279 A kérdező kommentje:
Nem is az én tesztemet mutatta! :))) Nem keverj már másokkal össze!
2014. márc. 21. 05:50
 227/279 A kérdező kommentje:

Ja közben rájöttem, hogy hasonlítanak. Nem kell.

Tényleg nem volt pozitív, hiszen nincs baba és ez a lényeg, nem más :)Igazán én nem kértem véleményeket ezzel kapcsolatban, és vitatkozni sem fogok.

Babásodjatok csajok! :)

2014. márc. 21. 06:24
 228/279 anonim ***** válasza:

Bedit teszteltél ma? Remélem lesz baba!

Anna

2014. márc. 21. 07:10
 229/279 A kérdező kommentje:

Negatív a tesztem már két napja. :) Határozottan negatív :)))

És te hogy vagy, mi újság?

2014. márc. 21. 07:17
 230/279 anonim ***** válasza:
100%

A fenébe, pedig annyira drukkoltam! :-(

Nálam vége a mensinek úgy néz ki, de nekem nem nagyon szokott 3 napnál tovább tartani. Kicsit fájdogál még ettől függetlenül, meg a melleim ugyanolyanok, gondolom pár nap és elmúlik. A hőm visszament 36,7-re.

Lelkileg jobban vagyok már, készülök a következő ciklusra. :-)

Fel a fejjel, egyszer eljön a Mi napunk is!

Ugye van kismamánk?

Anna

2014. márc. 21. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!