Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március
végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)
Mindenkinek drukkolok, h minél előbb sikerüljön pozit tesztelnie'
B. :)
2014. márc. 27. 14:36
272/279 anonim válasza:
Még nem jött meg, de a ma reggeli tesztem is negatív. Szerintem feladtam erre a hónapra. :( Biztos most is csak késik 1 hetet, mint előző hónapban...többször úgy éreztem megjött, de mégse. Hát ez van...majd írok, mikor jött meg, aztán szerintem megyek át az áprilisi csoportba. :)
Emi
2014. márc. 27. 18:30
273/279 anonim válasza:
Sziasztok, mara nem vartam nem is jott ,de a reggel egyet teszteltem es egy nagy negativ lett, ugyhogy ez a honap is elesett :(!
Drukkolok mindenkinek!
Fencike
2014. ápr. 1. 14:20
274/279 A kérdező kommentje:
Tényleg csak 1 pozi tesztesünk van? Hihetetlen. Csajok gyertek az áprilisiba :) Megfordulhatna az arány :)))
2014. ápr. 1. 19:11
275/279 anonim válasza:
Sziasztok, ma megjott :(, de remelem kovetkezo honapban osszejon!!
2014. ápr. 2. 13:31
276/279 anonim válasza:
Ez szomorú nagyon! Végül ennyiőnk közül egy kismama lett... Remélem B. jól vagytok!
Anna
2014. ápr. 2. 14:26
277/279 anonim válasza:
az aprilisibe hol lehet jelenkezni?
2014. ápr. 2. 21:37
278/279 anonim válasza:
Zsófi vagyok!
Nekem 2napja pozi tesztjeim vannak,remelem igy is marad ez mar:-)
Sok sikert mindenkinek a babásodàsban!
(En az aprilisiba mar nem mentem at)
2014. ápr. 4. 09:07
279/279 anonim válasza:
Zsófi! Ez szuper! Nagyon örülök! :-) Jó egészséget Nektek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!