Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/279 anonim ***** válasza:

Véletlen elküldtem :) szóval...tüneteim ugyanazok, semmi szokásos pms tünetek hiányoznak, hasam minden reggel görcsöl 1x-2x pár mp-re, enyhe hányingerem van reggelente és egész nap bármikor megszédülök hirtelen. Néha belenyilall a hüvelyembe, bár ezt az utóbbi 2-3 napban nem éreztem. Szóval várom a hétfőt, jövő heteg, hogy mit hoz :) pozi tesztet vagy menzeszt :)

Emi

2014. márc. 20. 07:23
 182/279 A kérdező kommentje:
A én tesztem negatív, szóval én is rontom a statisztikát, hamarosan átírom az összefoglalót, mert már sok az új info.
2014. márc. 20. 07:34
 183/279 anonim ***** válasza:

Sajnálom Bedit:-(

Zs

2014. márc. 20. 07:43
 184/279 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Eddig nagyon rossz az arány. :(

Elvileg azért van egy kismamánk ugye?

Én még mindig nagyon görcsölök, nem szokott ennyi ideig tartani...

Anna

2014. márc. 20. 07:54
 185/279 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy neked is negatív :( azt hittem több kismama lesz :( de még elég sokan vagyunk nemvárt előtt, remélem leszünk pozisok egy páran hónap végéig :)
2014. márc. 20. 08:09
 186/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos nekem is megjött tegnap este :( Tényleg nagyon rossz eddig az arány, de remélem ez változni fog. A többieknek szurkolok :)

Ági

2014. márc. 20. 08:43
 187/279 anonim ***** válasza:
Sajnálom akiknek megjött!:( Én vasárnap, hétfő környékén nem várom, sztem szombat reggel lövök egy tesztet! Syl
2014. márc. 20. 09:06
 188/279 anonim ***** válasza:

Sajnàlom Ági! :-(

Szerintetek az esetemben meddig lesz még kimutatható a HCG? Kb. a 4.-ik pisiből csináltam egy tesztet és még halvány pozitív. A melleim még mindig duzzadtak és fájnak ...

Anna

2014. márc. 20. 09:22
 189/279 anonim ***** válasza:
Anna, menj dokihoz, hátha az utró segithet még!!
2014. márc. 20. 09:35
 190/279 anonim ***** válasza:

Anna,mindenképpen keressel fel dokit!

Tenyleg ha ott a baba adhat utrogestan kupot,h segítsen!

Bar az is lehet h siman menstrualsz,van akinek meg az elejen megjon.

De tenyleg menjel el ha tudsz!

Zs

2014. márc. 20. 09:54
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!