Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sajnálom akinek megjött, és drukk annak akinek még nem! én holnapra nem várom, a hőm csökkent..36.9 . Holnapra nem várom, tünetem nem sok!
Anna veled? Teszteltél azóta?
Emilia
Sziasztok! Nem teszteltem, gondoltam most már megvárom megjön-e, és valószínűleg igen, mert teljesen olyan érzésem van, az előbb volt már egy pötty is. :(
Nálam nem első alkalom, hogy halvány pozitív tesztek után megjön, kivizsgálásra lenne szükség, de a munkám miatt nem tudnék vérvételekre és dokihoz járni.
A többieknek persze megy a drukk! Remélem azért végre lesznek már kismamák!
Anna
Igen, lehet a progeszteron szintje kicsit alacsonyabb, előbb néztem még nem jött meg, és most teljesen száraz volt a tampon.
Sajnálom akiknek most nem sikerült, de tudom ez nagyon kevés vigasz, engem sem lehet megvigasztalni semmivel egy-egy újabb sikertelen hónap után...
Többiek? Csináltatok tesztet? Jajj valaki mondjon már jó híreket is!
Anna
Anna!
Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni,de mivel holnap kellene megjönnie Neked így lehetett mondjuk az a pötty beágyazódási vérzés is.2 halvány pozi teszted van akkor még akár igazam is lehet.Szurkolok Neked:)
Nekem viszont még mindig nem volt pém....
Niki
A történet: Tegnap reggel teszteltem x-epillel, idő után valami rószaszínes lett. A One Step nega.
Délután nem bírtam ki és teszteltem One steppel és egyből láttam a csíkot, bár fényképezhetetlen volt, ezért nem is mondtam.
Ma reggel one step idő után szellemcsík, x-epil idő után szellemcsík.
El is keseredtem.
Ma az előbb produkáltam ezt. 10 perc múlva fotóztam. Most az a gyanúm hogy lehet a vitaminoktól szineződött el, mert olyan sárgát pisiltem :) Bizakodom, de valahogy mégsem. Akik már megszenvedték a szellemcsíkokat meg esetleg volt vetélésük, biztosan megértik. :)
Hűha Bedit! Ez nekem halvány pozitívnak tűnik! Remélem csak erősödni fog! Nagyon szurkolok! :)
Végre valami jó! :))))
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!