Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/279 anonim ***** válasza:
Ismét Emi vagyok. Kihagytam a tüneteimet :) reggelente enyhe hányinger, napközben szédülgetés, köldök körüli húzó érzés, néha fentről lefelé belenyilall a hüvelyembe. PMS tünetek hiányoznak, pedig ilyenkor már szoktak lenni. Úgyhogy reménykedek :)
2014. márc. 18. 10:58
 152/279 anonim ***** válasza:

Sajnálom akinek megjött, és drukk annak akinek még nem! én holnapra nem várom, a hőm csökkent..36.9 . Holnapra nem várom, tünetem nem sok!

Anna veled? Teszteltél azóta?

Emilia

2014. márc. 18. 11:31
 153/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem teszteltem, gondoltam most már megvárom megjön-e, és valószínűleg igen, mert teljesen olyan érzésem van, az előbb volt már egy pötty is. :(

Nálam nem első alkalom, hogy halvány pozitív tesztek után megjön, kivizsgálásra lenne szükség, de a munkám miatt nem tudnék vérvételekre és dokihoz járni.

A többieknek persze megy a drukk! Remélem azért végre lesznek már kismamák!

Anna

2014. márc. 18. 12:37
 154/279 anonim ***** válasza:
Anna, csak 2 szer kell 3.és21.nap vérvételre menned! LEhet progi hiány, vagy a méhfal nem elég vastag, arra ott az e vitamin! Sztem menj el dokihoz, mert utána pik pak ! Emilia
2014. márc. 18. 14:27
 155/279 anonim ***** válasza:

Igen, lehet a progeszteron szintje kicsit alacsonyabb, előbb néztem még nem jött meg, és most teljesen száraz volt a tampon.

Sajnálom akiknek most nem sikerült, de tudom ez nagyon kevés vigasz, engem sem lehet megvigasztalni semmivel egy-egy újabb sikertelen hónap után...

Többiek? Csináltatok tesztet? Jajj valaki mondjon már jó híreket is!

Anna

2014. márc. 18. 15:18
 156/279 anonim ***** válasza:

Anna!

Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni,de mivel holnap kellene megjönnie Neked így lehetett mondjuk az a pötty beágyazódási vérzés is.2 halvány pozi teszted van akkor még akár igazam is lehet.Szurkolok Neked:)

Nekem viszont még mindig nem volt pém....

Niki

2014. márc. 18. 16:44
 157/279 A kérdező kommentje:

[link]

Ma teszteltem, de még nem tudom még minek vélni, nagyon halvány, lehet csak szellem.

Bedit

2014. márc. 18. 17:50
 158/279 A kérdező kommentje:

A történet: Tegnap reggel teszteltem x-epillel, idő után valami rószaszínes lett. A One Step nega.

Délután nem bírtam ki és teszteltem One steppel és egyből láttam a csíkot, bár fényképezhetetlen volt, ezért nem is mondtam.

Ma reggel one step idő után szellemcsík, x-epil idő után szellemcsík.

El is keseredtem.

Ma az előbb produkáltam ezt. 10 perc múlva fotóztam. Most az a gyanúm hogy lehet a vitaminoktól szineződött el, mert olyan sárgát pisiltem :) Bizakodom, de valahogy mégsem. Akik már megszenvedték a szellemcsíkokat meg esetleg volt vetélésük, biztosan megértik. :)

2014. márc. 18. 17:56
 159/279 anonim ***** válasza:
kedves kérdező!! ez sztem pozi gyanus!! :) :) Emilia
2014. márc. 18. 18:06
 160/279 anonim ***** válasza:

Hűha Bedit! Ez nekem halvány pozitívnak tűnik! Remélem csak erősödni fog! Nagyon szurkolok! :)

Végre valami jó! :))))

Anna

2014. márc. 18. 18:21
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!