Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/279 anonim ***** válasza:

Drukkolok!:)

B.

2014. márc. 16. 17:20
 122/279 anonim ***** válasza:
Anna! Teszteltél?
2014. márc. 16. 19:16
 123/279 anonim ***** válasza:

[link]

Hazaértem, itt a tesztem képe, valami iszonyat halvànyan van rajta, de én ezt negatívnak mondom. Lehet a tegnapi teszt volt hibàs. :-(

Anna

2014. márc. 16. 20:37
 124/279 anonim ***** válasza:

Szia Anna!

Drukkolok nagyon!

Vmi tényleg dereng rajta iszonyat halvànyan, reggeli vizeletből tesztelj!!! Vàrjuk a fejleményeket!!

M.K ( aki 14re nem vàrta, de megjött)

2014. márc. 16. 20:48
 125/279 anonim ***** válasza:
Sztem is mintha!! Még amugy is korai vagy..van pár napod..reggel tesztelj !! Remélem erősebb lesz!! Drukkolok!! Emilia
2014. márc. 16. 20:50
 126/279 anonim ***** válasza:

Anna,ez valóban halványabb,de valami mintha!

Ha reggel erősebben de látszani fog, akkor jo!!ha nem akkor rosszak s tesztek..

Azt nem ertem ma reggel miert nem latszodott :-(

Zsófi

2014. márc. 16. 21:09
 127/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anna ne keseredj el ebből lehet még pozi :).

Képzeljétek ma reggel is megmértem a hőmet 36,4 lett...nem tudom mikor lesz pé-m de kb. csütörtök óta feszít a bal petefészkem hol jobban,hol nem...Most már nagyon várom,hogy megrepedjen:).

Niki

2014. márc. 17. 06:59
 128/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnos nekem is megjött a tegnapi nap folyamán... Megint elúszott 1hónap! De új ciklus, új esélyek! Szép napot Nektek!

E.

2014. márc. 17. 08:11
 129/279 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Teszteltem tegnap reggel elsőből, de negatív. Menzim sehol. Várok pár napot és megint tesztelek. Majd kiderül. Ági
2014. márc. 17. 08:17
 130/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Tegnap teszteltem, nyagyon haloványat X-epillel. Olyasmi erősségű, mint az Annáé volt. Én nem ringatom magam semmibe, szerintem ez most kapufa. Menstruáció-szerű görcseim vannak, de nem jön meg. Lehet, hogy a bromo kavart be....ha van fejlemény, jelentkezek.

Lili

2014. márc. 17. 09:00
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!