Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/279 anonim ***** válasza:

Anna!

Szoktál barnazni máskor?ha nem akkor jót is jelenthet ahogy Niki írta!en szurkolok neked!

Bedit,szerintem ez halvany pozi az biztos!

Viszont mivel en is megjartam mar többször a szellemcsikos tesztekkel,volt köztük szép halvany pozinak tűnő is,addig nem gratulalok míg nem erősödik a csíkod..

Nagyon szurkolok neked.van meg reggelre teszted?

Többi teszted nem tudod lefotózni?

Zsófi

2014. márc. 18. 19:58
 162/279 anonim ***** válasza:

Szia Zsófi! Nem szoktam barnázni, nekem már csak akkor van olyan, amikor múlóban van a menstruáció. Még nem jött meg, de fájdogálok.

Anna

2014. márc. 18. 20:07
 163/279 anonim ***** válasza:

Anna,nekem mindegyik gyerekemnel menzi fájdalmaim voltak egészen a 6.hetig.Szoval az nem biztos,hogy vérzést is jelent..

Ha nem szoktál az biztató,lehet tenyleg beagyazodas volt..:-)!

Nagyon szoritok!

Mikor tesztelsz ujra?

Zs

2014. márc. 18. 21:06
 164/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Késő este nagy görcsökkel és fájdalmakkal megjött, szóval csatlakozom a "mostnemestemteherbe" csapathoz.

A többieknek szurkolok nagyon, remélem elkezditek javítani az arányt! :)

Mi van azokkal akiknek már halvány pozitív tesztjük volt? Hol vagytok elveszve? Remélem jó hírekkel jöttök!

Hajrá lányok! Legyen sok-sok kismama! :)

Anna

2014. márc. 19. 07:10
 165/279 anonim ***** válasza:

Anna sajnalom:-(

Többi halvany pozi tesztesek,hol vagytok?gyertek jo hírekkel!!

Zs

2014. márc. 19. 07:28
 166/279 anonim ***** válasza:

Sajnálom akinek megjött.

Aki még nem tesztelt, drukkolok.

Csináltam újabb tesztet és erősödött a csík.

Remélem minden rendben lesz, már több mint 1 éve várunk a babára.

B.

2014. márc. 19. 08:08
 167/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Először is gratulálok a posit tesztelőknek! Nekem még mindig nem jot meg. Tegnapi one step tesztjeim negák, ma reggelieken valamit mintha látnék. Időn elül jöttek a csíkok, vastag rózsaszín, viszont nagyon halvány. Nem tudom fényképezni, mert nem alkalmas erre a telefonom, pedig érdekelne a nagy tesztszakértők véleménye. Bár itt már olyan sok rosszat olvastam erről a tesztről, hogy inkább nem ringatom magam semmibe. Várok pár napot és tesztelek egy másik fajtával. Tüneteim vannak továbbra is, de még midig bizonytalanság. Van estleg valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a bromo kitolhatja-e a ciklust?

Lili

2014. márc. 19. 08:37
 168/279 A kérdező kommentje:

B.! Lili! Hát nagyon drukkolok nektek!

B. neked már erősödött? Szuper!

Nálam nem tudom mi van, a reggeli tesztem jóval halványabb - sőt - fotózhatatlan a tegnap délutánihoz képest.

Azt vettem észre, hogy tegnapelőtt délutáni teszt (amely szinte egyből látszódott) jobban látszott, mint a tegnap reggeli. De mind a kettőt szellemnek tekintettem. A tegnap délutáni, amit tegnap linkeltem az jól látható volt élőben, a ma reggeli ismét fotózhatatlan.

Délután ismét nyomok egyet :)

Egybéként lehet később volt a pé-m. Lehet csak 9-10 dpo-n vagyok és nem 12-n. Majd kiderül :)

Tünetek: Tegnap este durva volt, és igazán bizakodásra adott okot. De persze ez nem nagyon számít, a felmérésből is látszik. Sajnos.

2014. márc. 19. 10:45
 169/279 anonim ***** válasza:

Zsófi vagyok.

En sajat tapasztalataimat tudom csak mondani:az egyforma néha halvany (olykor negatív) tesztekben ne bizzatok!Ha napról napra,vagy 2nap múlva nem erősebb,akkor ott nincs baba!

Nekem eddig a gyerekekkel folyamatosan erősödött a csik!halvany volt de aztan szepen alakult.

Most januárban viszont nagyon megjartam.3halvany tesztem volt,egymás utáni napokbol.Menzi sehol.Felhivtam szegeny dokimat is,mert antibiotikumot szedtem mit tegyek..Erre 2nap múlva megjott!

Szoval en megfogadtam több ilyen halvany teszteléseknek nem hiszek..

Ha beagyazodas megvolt es termelődik a hcg,akkor annak a csíknak erősödnie kell..ha későn volt pé. akkor pedig meg halványan sem mutatna.

Bedit,ettol függetlenül nagyon drukkolok neked!

2014. márc. 19. 11:58
 170/279 A kérdező kommentje:
Lehet hogy úgy van, bizakodásra az adott okot hogy nem időn túli tesztem (tegnapelőtti délutánin) látszódott a csík, a tegnapin pedig már egész szépen láthatóan, szerintem férfi is látta volna. Ami aggasztó az az, hogy reggel, ma csak időn túl látszódott valami, ami fotózhatatlan. És ugyanez volt tegnap reggel is a tegnapelőtti után. Hát ez van. Ilyen még sosem volt, hogy időn belül bármi is, csak mikor babás lettem régen 6 éve. :) Míg nem jön meg azért bizakodom, de lesz ahogy lesz. :)
2014. márc. 19. 12:13
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!