Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
 231/279 A kérdező kommentje:

Igen, ha minden igaz, B.

Már nyugi van részemről, mára várom a mensit, aztán jön az új hónap. Egyszer sikerülni fog nekem is. :)

És úgy lesz neked is!

2014. márc. 21. 07:44
 232/279 anonim ***** válasza:

Jónás naptár szerint most vasárnap van a termékeny napom és fiút jelez. Hátha... :-)

Lehet az a baj, hogy mindig csak középidőben próbáljuk, ez a ciklzsom 6.-ik napja lesz, egy próbát megér.

Számold ki te is, veszíteni való nincs. :-)

Anna

2014. márc. 21. 07:56
 233/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Én ma voltam dokinál, mert még mindig nem jött meg, és a negatív teszt után visszarendelt. Szóval a nyálkahártya még mindig szép vastag, és a sárgatest is megvan :)

31-ik napon vagyok, azt mondta, még kétesélyes, de nem látja nyomát, hogy meg akarna jönni. Tüneteim megszűntek, nincs meg akar jönni érzés, melleim nem fájnak.

Reggel fogok újra tesztelni, aztán meglátjuk.

MaryAnn

ui. szorítok, akinek még kell, akinek nem kell annak üzenem, hogy ne add fel :)

2014. márc. 21. 10:01
 234/279 anonim ***** válasza:

Ha van sárgatest az nagyon jó:)

Hány naposak a ciklusaid?

Lehet h neked lassabban termelődik a hcg vagy nem középidőben volt az ovulációd és ezért volt eddig még negatív a teszt.

Szurkolok! :)

B.

2014. márc. 21. 10:13
 235/279 anonim ***** válasza:
nekem megjött sajnos :( Emilia
2014. márc. 21. 10:20
 236/279 anonim ***** válasza:

Szia B!

hát az utóbbi időben 24-25 napos ciklusaim voltak, de ebben a hónapban szedtem clostyt és tüszőrepi szurim is volt a 11. napon. De lehet hogy akkor nem jött össze, hanem csak később, mert volt pár kisebb tüszőm is.

Most újra reménykedek kicsit, de megpróbálom nem beleélni magam.

MaryAnn

2014. márc. 21. 10:31
 237/279 anonim ***** válasza:

Tegnap a szokásos módon egy negatív teszt után megjött 3 nap késés után, iszonyatos görcsök közepette :) ma már jobb. Mindenkinek sikeres babavárást!

Üdv

Cyd

2014. márc. 21. 10:50
 238/279 anonim ***** válasza:

MaryAnn remélem baba van a pocidban! B.? Akkor te már kismama vagy ugye? Szurkolok!

Sajnálom lányok hogy megjött nektek is, úgy látom az a tábor népesebb amelyikben én is vagyok. :(

Többiek! Gyertek csupa-csupa jó hírekkel a sok rossz után!

Anna

2014. márc. 21. 11:00
 239/279 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem h igen:)

Van pozitív tesztem és eddig szerencsére nem jött meg. A hőm még mindig fent van.

A sok csalódás után még mindig bennem van, h nehogy történjen vmi. Remélem most minden rendben lesz:)

Megértem azt, aki nagyon el van keseredve, h megjött. Tudom milyen érzés, viszont nem szabad feladni!

B.

2014. márc. 21. 11:12
 240/279 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok én a ciklusom 38. napján vagyok semmi érzés arra hogy megjönne holnap vagy vasárnap csinálok tesztet megint
2014. márc. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!