Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Igen, ha minden igaz, B.
Már nyugi van részemről, mára várom a mensit, aztán jön az új hónap. Egyszer sikerülni fog nekem is. :)
És úgy lesz neked is!
Jónás naptár szerint most vasárnap van a termékeny napom és fiút jelez. Hátha... :-)
Lehet az a baj, hogy mindig csak középidőben próbáljuk, ez a ciklzsom 6.-ik napja lesz, egy próbát megér.
Számold ki te is, veszíteni való nincs. :-)
Anna
Sziasztok,
Én ma voltam dokinál, mert még mindig nem jött meg, és a negatív teszt után visszarendelt. Szóval a nyálkahártya még mindig szép vastag, és a sárgatest is megvan :)
31-ik napon vagyok, azt mondta, még kétesélyes, de nem látja nyomát, hogy meg akarna jönni. Tüneteim megszűntek, nincs meg akar jönni érzés, melleim nem fájnak.
Reggel fogok újra tesztelni, aztán meglátjuk.
MaryAnn
ui. szorítok, akinek még kell, akinek nem kell annak üzenem, hogy ne add fel :)
Ha van sárgatest az nagyon jó:)
Hány naposak a ciklusaid?
Lehet h neked lassabban termelődik a hcg vagy nem középidőben volt az ovulációd és ezért volt eddig még negatív a teszt.
Szurkolok! :)
B.
Szia B!
hát az utóbbi időben 24-25 napos ciklusaim voltak, de ebben a hónapban szedtem clostyt és tüszőrepi szurim is volt a 11. napon. De lehet hogy akkor nem jött össze, hanem csak később, mert volt pár kisebb tüszőm is.
Most újra reménykedek kicsit, de megpróbálom nem beleélni magam.
MaryAnn
Tegnap a szokásos módon egy negatív teszt után megjött 3 nap késés után, iszonyatos görcsök közepette :) ma már jobb. Mindenkinek sikeres babavárást!
Üdv
Cyd
MaryAnn remélem baba van a pocidban! B.? Akkor te már kismama vagy ugye? Szurkolok!
Sajnálom lányok hogy megjött nektek is, úgy látom az a tábor népesebb amelyikben én is vagyok. :(
Többiek! Gyertek csupa-csupa jó hírekkel a sok rossz után!
Anna
Nagyon remélem h igen:)
Van pozitív tesztem és eddig szerencsére nem jött meg. A hőm még mindig fent van.
A sok csalódás után még mindig bennem van, h nehogy történjen vmi. Remélem most minden rendben lesz:)
Megértem azt, aki nagyon el van keseredve, h megjött. Tudom milyen érzés, viszont nem szabad feladni!
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!