Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
 261/279 A kérdező kommentje:
Noi, tessék javítani a statisztikát :) Drukkolok neked!
2014. márc. 24. 15:02
 262/279 anonim ***** válasza:
Akkor ide már ne írjunk hanem az új kérdéshez?
2014. márc. 24. 15:27
 263/279 A kérdező kommentje:

Dehogynem, a március végűek maradjanak :) Nekik még nem lett eredmény! Csak már többen jelezték hogy az áprilisiba is jönnének :)

Oda írtok ahova szeretnétek :)

2014. márc. 24. 15:30
 264/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát csatlakoztam az áprilisi bandához ugyan is nem fogok 4-e előtt tesztelni hisz most volt még csak pár napja a pém.Remélem sok emberrel találkozok majd ott :).Azért még vissza fogok ide nézegetni.Egy alkalmazás szerint pénteken volt pém:).Remélem össze jön majd.

Szurkolok akinek még van remény,akinek meg nincs azt várom az április topicban :)

Niki

2014. márc. 24. 16:45
 265/279 anonim ***** válasza:

Mára nem vártam, menzesz sehol...tüneteim kicsit enyhültek, de még reggelente hányingerem van, hasam is szoktam érezni. Reggel tesztelek, és írok. Drukkoljatok, hogy pozi legyen, akár csak egy halványkát is :)

Emi

2014. márc. 24. 19:08
 266/279 anonim ***** válasza:

Megy a drukk Emi :)

Niki

2014. márc. 24. 19:11
 267/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kamilla vagyok! Nem jutottam gép elé, ezért nem is írtam. Nagyjából most végigszaladtam a válaszokon, jó sokan összegyűltetek, nagyon sok negatív teszt, nagyon rossz statisztika, de új hónap új remény! Gratulálok a pozitívat tesztelőnek!!!!!!

Nekem holnap holnapután jön meg, szinte biztos, mert görcsöl a hasam :( Szomorú vagyok természetesen, mert ebben a hónapban már ovulációs teszteltem újra.

Még annyit elmondok magamról hogy egy petevezetővel kellene sikerülnie. Tavaly volt egy méhenkívüli terhességem. :(

Remélem áprilisi hónap szerencsésebb lesz mindenkinek! Egyébként ma teszteltem, nem bírtam ki, de olyan negatív, hogy negatívabb nem is lehet.

2014. márc. 24. 20:53
 268/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnapra nem vártam, még mindig nem jött, múlt hónapban is késett 8 napot, ha most is késik, és később volt peteérésem, akkor talán még van remény, de szerintem nincs baba. :( Ma teszteltem reggel és sajnos negatív. :( Tüneteim még mindig vannak, talán egy fokkal enyhébbek, de ugyanúgy minden reggel hányingerrel kelek, ami sokszor napközben is előjön, fáradt vagyok, nem tudom kialudni magam, sokszor szédülök, hasam is szokott enyhén fájdogálni, de a vérzésnek nyoma sincs, a szokásos PMS tüneteim még mindig nem jöttek elő. Tegnap óta egy nagyon picit érzékeny a mellbimbóm. Azt hiszem erre a hónapra feladom, nem tesztelek többet, csak ha nem jön meg 1 héten belül, akkor 1 hét múlva. A hó végieknek drukk, a többiekkel meg szerintem találkozunk az áprilisi csoportban. :)

Emi

2014. márc. 25. 12:05
 269/279 anonim ***** válasza:

Szurkolok lányok! Talán mégis van baba!

Én ma beszéltem az orvosommal, kaptam beutalót hormonvizsgálatra, és majd az eredmény függvényében dől el mi lesz velem. Több variációt is mondott, majd kiderül melyikre lesz szükség. A lényeg, hogy áprilisban már kicsit többet fogok tudni mi baj van velem.

Anna

2014. márc. 25. 13:29
 270/279 anonim ***** válasza:
Emi!!! Mizujs Csajszi?? Ugye nem jött meg?
2014. márc. 27. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!