Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/279 anonim ***** válasza:
sziasztok.nekem mar egy hete fajnak a melleim,es azt is hozza tennem hogy nekem 40 naposak a ciklusaim.ahogy szamolom ma vagyok a 30-ik napon.hatha oszzejott most.es a tobbieknek us drukkolok.Timea
2014. márc. 12. 11:03
 52/279 anonim ***** válasza:
Nekem 1-2 napja fàjdogàl a hasam..megjön érzés..kicsit mintha érzékenyebb lenne a mellem...,de ezek mind mind becsapós dolgok.:( lehet ki sem húzom vasàrnapig és màr pénteken megjön...Anett voltam
2014. márc. 12. 11:05
 53/279 anonim ***** válasza:
upsz a nevem lemaradt, Bianka vagyok (26-os)
2014. márc. 12. 11:54
 54/279 A kérdező kommentje:

Összefoglaló (NKM napja, tünetek, görbék, teszteredmények és megérzések).

1) Március 14. – M.K.

1 éve próba, sajnos 2 vetélés

1. teszt negatív (NKM-2): mellégés, zsibbadás , megjön érzés

2) Március 15. – Wandeszti

1,5 éve próbálkoznak.

3) Március 15. – E.

1 éve próbálkoznak, gyenge immunrendszer

NKM-3: szúró éles fájdalom a pocakban, egyébként tünetmentes. Tesztelés márc 15. –én 10-es teszttel.

4) Március 16. – Ági

6 hónapja próba

NKM-4: sírhatnék, most nem fáj a mell, pedig szokott, enyhe görcs , szurkálás.

5) Március 17. – Anett

3 hónapja próba

NKM-5: 1-2 napja fáj a hasa, megjön érzés, érzékeny mellek.

Attól tart, hogy előbb megjön.

6) Március 17. – B.

Több mint 1 éve próbálkoznak.

7) Március 17. – Cyd

8) Március 18. – MaryAnn

(Closty-s hónap: 2 tűsző érett, tűszőrepesztő szuri, progipótlás) iker esélyes 

NKM-6-7: megjön érzés, „cici leszakad érzés”

9) Március 19. – Emília

Július óta próba. 1 petevezeték járható.

10) Március 18-21 – Anna

Szeptember óta.

NKM – 6, NKM-7, NKM-8 : mensis görcs, mellfájás.

Görbe: [link]

11) Március 21. – Bedit

Görbe: [link]

12) Március 22 – Tímea Hosszú ciklus ovu környékétől fájó mell.

13) Március 23. – Syl

Inszem előtti utolsó próba.

14) Március 23-24. – Tímea

5 hónapja próba

15) Március 24. - Emi

2. hónap próba.

16) Március 24-25. – Bianka

Első próba

17) Március 25-26 – Kamilla

Csodának tartaná, 3 éve próbálkoznak.

18) Március 31.(ápr 1) – Niki

3 éve próbálkoznak.

19) Április 3. – Zsuzsi

Februártól próba, korábban sajnos missed ab.

20) Április 7. – Zsófi

2 próbálkozós hónap, 3. babára

2014. márc. 12. 11:58
 55/279 anonim ***** válasza:
Azta de jó kis felmérés! Mi 5 éve várjuk a babát és 2 missedem volt 4 évvel ezelőtt! Syl voltam... Drukkolok mindenkinek, hogy ez a csodálatos március meghozza a boldogságot ami egy pici babát jelentene!!!
2014. márc. 12. 12:35
 56/279 anonim ***** válasza:
Talàn tegnap óta vized folyasom van..ez nem tudom,hogy jó vagy semmit nem jelent. Valakinek ilyesmi? Anett voltam
2014. márc. 12. 12:50
 57/279 A kérdező kommentje:
Szia Anett! Mikor terhes lettem NKM előtt 3 nappal vizes folyásom volt, aztán NKM előtti napra már nem volt. Egyébkét mensi előtt van nekem közvetlen vizes folyás, elvileg a víz távozik először és utána megjön. De ebből most így nem lehet következtetni. Vannak kismamik akkor bővebb folyásról számolnak be mielőtt megjönne nekik. Simán drukkolhatunk :)
2014. márc. 12. 12:58
 58/279 A kérdező kommentje:
Huh Syl te aztán rendesen megküzdesz a babáért, nagyon megérdemelnéd már. Szívből drukkolok, hogy történjen már meg aminek már meg kell történnie.
2014. márc. 12. 12:59
 59/279 wandeszti válasza:
Nekem van egy csomó tünetem, de a legfurabb hogy olyan nyugalom van rajtam, ami mensi előtt legkevésbé szokott rám jellemző lenni, plusz nem akarok minden édességet elpusztítani sem. 1,5 éve próbálkozunk és kb 2 hónapja derült ki, hogy pajzsmirigy alulmüködésem van. Kaptam rá gyógyszert, remélem ez meghozta az eredményt már. Drukkolok mindenkinek!
2014. márc. 12. 13:19
 60/279 TeLány ***** válasza:

Sziasztok,

De jó kis GYIK :) Én is én is.. :) Mi 2 éve próbálkozunk ez volt a 4. inszem. Kapok progipótlást. Tünetnek csak annyit mondhatok, hogy menszi szerű görcseim vannak az inszem utáni 7. naptól..vagyis az utolsó héten minden nap érzem.. a mellem fájt, de az már elmúlt.. reménykedem és félek egyszerre. 15-re nem várom, de a doki 14-re kért egy tesztelést az inszem utáni 14. napon..meglátjuk.. Pénteken teszt. Nagyon szeretnék abba a minimum 60%-ba tartozni ;) Telány

2014. márc. 12. 14:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!