Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Hát lányok, nekem holnap kéne megjönnie elvileg, remélem nem fog, majd pénteken tesztelek.
Réka
Lányok, nem akarlak ezzel zargatni titeket, de lenne egy kérdésem:
Ha rendesen megjött a nem várt, akkor a hőnek nem le kellene esni? Mert nekem ma reggel is 37,3 volt - vagy akkor nekem magasabb az alaphőm? (Még nem tudok viszonyítani, most kezdtem 2 hete a mérést kb)
Andi
Andi! Nem feltetlenul. Nekem a dokim azt mondta, hogy a gorbem alapjan progeszteronhianyom van, ugyanis a ciklus elso napjan hirtelen nagyon leesik a hom. Szerinte az a normalis, ha fent marad legalabb egy napig es csak fokozatosan esik. Bar nem tudom, mennyire van igaza, nekem viszont igazoltak a tenyleges prog.hianyt vervetellel, ugyhogy lehet benne valami.
SAI
Sziasztok! Én pénteken voltam tüszőnézőben, a legnagyobb tüszőm 11 mm-es volt a 12. napon, pedig ilyenkor már nagyobb szokott lenni. Pedig már volt pozi ovu tesztem is, de a görbém szerint sem volt még ovum. [link]
Mi egyébként 8 éve várunk az első babánkra.
Gyuláné
Köszi SAI! Csak azért furcsállom, mert ez már a 2. normális nap és inkább feljebb ment még 1 tizedet, ahelyett, hogy lemenne. Talán majd akkor holnap...
Andi
Hat, Andi! Barmi lehet ;-) Lattunk mar olyan kismamat, aki verzett a terhessege legelejen :-) Amugy - lehet hulye kerdes, de - nem vagy megfazva egy kicsit, ami okozhat nemi hoemelkedest?
Nekem amugy tegnap megjott (ennek most orulunk :-)) es dokinal is voltam, ahol minden leletem negativ lett. A veteleseim okara tehat nem jottunk ra (hacsak nem az IR volt), tobb vizsgalat meg nem indokolt. Tehat ezennel hivatalosan is beallhatok a juniusra varok taboraba. Junius 22-re nem varom :-)
SAI
SAI, remélem akkor nem is jön! ;) Drukkolok! :)
Nem tudok róla, hogy meg lennék fázva, ezért nem is értem. De talán nincs gáz és elkezdek hűlni - bár annak jobban örülnék, ha az általad felvetett lehetőség lenne az igaz :) - de nem vagyok olyan mázlista, hogy sikerüljön... :/
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!