Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok, Mes vagyok a majusi csoportbol.
Nagy megdobbenesemre a 25 napon, delutan pozit teszteltem. Ez a 26 napi, reggeli teszt:
Be vagyok tojva.
Emili! Kapd el ma a Zuradat ;)
Nálam múlik a menstruáció (hallelujah). Jövő hét pénteken kéne mennem dokihoz, majd meglátom, hogy akarok-e tízezret költeni egy UH-ra :)
Mindenkinek sok sikert!
SAI
Nekem is beállt pár napja a hőm, most 36,7-36,8 aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakul. Végre múlik a nem várt, még jó egy hét és izgulhatok az ovun. :)
Mindenkinek drukk!!! :)
Andi
Sziasztok lanyok!
Majusi csoportbol jovok (sajnos :( ). Van mar egy harom es fel eves kisfiam, egy eve probalkozunk uj babaval, decemberben volt egy terhessegem, ami sajnos vetelessel vegzodott a hatodik heten. Azota semmi. Ciklusom a vetelesem ota rendszertelen, utolso harom honapban kitolodott 33-36 napra. Majusban peteerest ereztem, utana kb. 9 nappal gorcsoltem is, remenykedtem benne beagyazodas, de sajnos nem, nem vart elott napokkal gorcsok, cici fajdalom es megjott mult csutortokon. Sajnos orvoshoz nem tudtam meg visszamenni, lehet napokon belul, de ha clostyt akart volna adni, arrol lekestem ebben a honapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!