Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
28-29 naposak a ciklusaim,hétfőn lehet tesztelek egyet.Melleim nagyon fájnak,mellbimbóim égnek,ruha is irritálja,múlt hónapban ez egyáltalán nem volt. :))
Betti
Sziasztok!
Ciklus.hu szerint holnap lenne ovum. A görbém szerint fogalmam sincs... :), de ilyen:
Majd meglátjuk. Ebben a hónapban jobban nyugiban vagyok baba-szempontból, 3,5 hónap táppénz után most mentem vissza a héten dolgozni és jól esik társaságban lenni, annyi dolgom van, hogy alig győzöm - talán ezért abszolút nem görcsölök most azon, hogy sikerül-e...
Andi
Andi!
Nagyon jól csinálod, hogy nem görcsölsz a témán! Meglásd, egy hasonlóan nyugis hónapban fog észrevétlenül megfoganni a baba! Vagy akár éppen ebben a hónapban :)
Mi most már biztosan lecsúsztunk erről a hónapról, hiszen az ovumnak vége. Nem bánkódom, mert legalább újabb vizsgálattal még közelebb kerülünk a célhoz. Elképzelésem szerint júliusban már elkezdünk próbálkozni (ha a pm-panel is negatív lesz) és akkor a júliusi csoportban kicsit aktívabb tag tudok lenni :P
Persze a háttérből továbbra is drukkolok ezerrel mindenkinek!
SAI
Emili!
Neked kitartás! Nem biztos, hogy nagy gond van, állhat egészen bagatell ok is a háttérben, ami okozhat ilyen anovulációs hónapokat. Fel a fejjel! Kívánom, hogy a következő csoportban már te is örömködhess! :)
SAI
Sziasztok! Betti, Gyuláné teszteltetek? Igéretesek a görbék!
A többiek hogy állnak? Lassan jönni kellene a pozi tesztekkel! :)
Én veletek tartok SAI, szerintem ovum se volt vagy nem tudom. Most mérem a hőmet meg ovuteszteltem, de kész kavarodás az egész. Pont egy hét múlva lenne esedékes a mensim, de nem vagyok biztos abban hogy ovuláltam. Lehet így hamarabb fog megjönni. Na mindegy, következő hónapban már nem fogom figyelgetni magam...
Szorítok mindenkinek, várom a jó híreket!
Anna
Sziasztok!
Akkor megnyitom a sort,ma reggel a 13.DPO-n halvány poziiiit tesztelteeeeem,X-epil és Gabriel teszttel is!!!
Remélem a Jóisten is úgy akarja és minden oké lesz,erősödni fog a csík!
(picit később majd felrakom a képet)
Betti
Betti :D ez szuper!!!GRATULÁLOOOOK :)
25-ös teszttekkel csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!