Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Csajok !! Folytatjuk a csopinkat! Várunk mindenkit!! :)
2014. máj. 17. 21:52
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/232 anonim ***** válasza:

Ma így áll a görbém,lassan haladok a nemvárt felé.

[link]

Betti

2014. jún. 7. 07:40
 142/232 anonim ***** válasza:
Betti, igeretes a gorbed!! En a 25. napon teszteltem pozit,neked hany naposak a ciklusaid? Mes
2014. jún. 7. 11:52
 143/232 A kérdező kommentje:
SAI! Akkor lehet együtt kezdjük a júliust! Nekem menzikor kezdődik a hormonos és terheléses cukor vizsgálatom! Ez a hónap sajnos kuka, remélem vmi csoda folytán kövi ciklusba lezs megint peteérésem ! Sose volt még ilyen, h ne lett volna...
2014. jún. 7. 12:27
 144/232 anonim ***** válasza:

28-29 naposak a ciklusaim,hétfőn lehet tesztelek egyet.Melleim nagyon fájnak,mellbimbóim égnek,ruha is irritálja,múlt hónapban ez egyáltalán nem volt. :))

Betti

2014. jún. 7. 15:53
 145/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ciklus.hu szerint holnap lenne ovum. A görbém szerint fogalmam sincs... :), de ilyen:

[link]

Majd meglátjuk. Ebben a hónapban jobban nyugiban vagyok baba-szempontból, 3,5 hónap táppénz után most mentem vissza a héten dolgozni és jól esik társaságban lenni, annyi dolgom van, hogy alig győzöm - talán ezért abszolút nem görcsölök most azon, hogy sikerül-e...

Andi

2014. jún. 9. 06:05
 146/232 anonim ***** válasza:

Andi!

Nagyon jól csinálod, hogy nem görcsölsz a témán! Meglásd, egy hasonlóan nyugis hónapban fog észrevétlenül megfoganni a baba! Vagy akár éppen ebben a hónapban :)

Mi most már biztosan lecsúsztunk erről a hónapról, hiszen az ovumnak vége. Nem bánkódom, mert legalább újabb vizsgálattal még közelebb kerülünk a célhoz. Elképzelésem szerint júliusban már elkezdünk próbálkozni (ha a pm-panel is negatív lesz) és akkor a júliusi csoportban kicsit aktívabb tag tudok lenni :P

Persze a háttérből továbbra is drukkolok ezerrel mindenkinek!

SAI

2014. jún. 9. 08:37
 147/232 anonim ***** válasza:

Emili!

Neked kitartás! Nem biztos, hogy nagy gond van, állhat egészen bagatell ok is a háttérben, ami okozhat ilyen anovulációs hónapokat. Fel a fejjel! Kívánom, hogy a következő csoportban már te is örömködhess! :)

SAI

2014. jún. 9. 08:38
 148/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Betti, Gyuláné teszteltetek? Igéretesek a görbék!

A többiek hogy állnak? Lassan jönni kellene a pozi tesztekkel! :)

Én veletek tartok SAI, szerintem ovum se volt vagy nem tudom. Most mérem a hőmet meg ovuteszteltem, de kész kavarodás az egész. Pont egy hét múlva lenne esedékes a mensim, de nem vagyok biztos abban hogy ovuláltam. Lehet így hamarabb fog megjönni. Na mindegy, következő hónapban már nem fogom figyelgetni magam...

Szorítok mindenkinek, várom a jó híreket!

Anna

2014. jún. 9. 09:12
 149/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Akkor megnyitom a sort,ma reggel a 13.DPO-n halvány poziiiit tesztelteeeeem,X-epil és Gabriel teszttel is!!!

Remélem a Jóisten is úgy akarja és minden oké lesz,erősödni fog a csík!

(picit később majd felrakom a képet)

Betti

2014. jún. 9. 10:04
 150/232 anonim ***** válasza:

Betti :D ez szuper!!!GRATULÁLOOOOK :)

25-ös teszttekkel csináltad?

2014. jún. 9. 11:06
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!