Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Köszi! Ezt igazából nagyjából sejtettem, csak azt nem tudom, hogy ezt automatikusan jelöli a rendszer, vagy valamit külön be kell állítani hozzá, hogy jelölje? Nem tudom, érthető-e a kérdés, lehet, rosszul fogalmaztam.
Andi
Jó reggelt!
Betti vagyok.
Ma reggel csináltam még egy tesztet,hogy vajon erősödött-e és most már végre el merem hinni és nagyon boldog vagyok:
Tegnap volt a nemvártam napja,hát mondhatom nagyon szar nap volt.Ugyan úgy fájt a derekam,meg mindenem,mintha meg akarna jönni,tök rosszul voltam,kicsit meg is ijedtem,de hála Istennek mára minden elmúlt,csak a pozi teszt maradt!!
Nagyon drukkolok mindenkinek és hasonló teszteket kívánok mielőbb!!!!!!!
Puszi
Gratulálok Betti! Kismama vagy! :)))))
Anna
Nagyon köszönöm mindenkinek,most már el merem hinni.
Nektek is hasonlót kívánok!
Betti
Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, el voltam az esküvőnkkel foglalva. Sajnos pont emiatt nem is figyeltem az ovumat, és ma reggelre meg is jött.
Május 31 körül lehetett valamikor, 31-én volt az esküvő, így 30-án voltunk együtt, utána meg csak 3-án, amikor elmentünk nászútra.
Nem baj, majd megyek a júliusi csoportba, ha csinál valaki :)
Gratulálok a 2 csíkos tesztekhez.
MaryAnn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!